Vizitator Anaxorr Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Am cumparat dupa e-ias e-suceva craiova niste piese si multi mi-au dat teapa ...injur de 3 mil piesa...eu le pot face ceva??sa ma duc la politie ceva??pot face ceva??am vb cu iei si prin forum si tel si mess deci as aveea dovezi ca as vreea sa recuperez am vreo sansa sau de a cumpara pe net e un risc?Adika nu pot face nimik nimik sa recuperez ????Ca daca trimit prin posta ce am primit nu o sa ridice va da-ti seama ..Ms mult ast sfaturile vostre si daca pot face ceva ca nu as vreea sa mai iau tepe de genul asta.Si inca ceva eu am 2 stati facute de cineva 1 subufar si 2 inalte care au putere 1000 w reali .Eu am cumparat 2 microfoane care se bag in PC (o sa folosesc doar 1)Vreau sa stiu si eu cum fac din pc sau ce program de muzica poate face cand vb in microfon sa scada din sunetul muzice sa se auda mai bine ce vb in micirfon.Va rog sa ma ajutati ms mult RespecteSi daca se poate in winamp e superb:P Link spre comentariu
Vizitator Anaxorr Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Ma poate ajuta cineva va rog ??Am luat 4 tepe de 220 ron 390 ron 410 si 420 si as vreea sa mai recuperez din ieiVa rog eu ce as putea face ..sau prin internet daca cumperi si ai luat teapa nu poti face nimik ??Si cu microfonul cand vorbesc in el sa scada din sunet daca se poate sa ajutatiMs mult Link spre comentariu
vio2007 Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Si cu microfonul cand vorbesc in el sa scada din sunet daca se poate sa ajutati Ms multCircuitul se numeste talk over .Pentru Winamp cauta Voice FX v1.2- Voice over plugin - talk over your music. Link spre comentariu
Vizitator Anaxorr Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Si cu microfonul cand vorbesc in el sa scada din sunet daca se poate sa ajutati Ms multCircuitul se numeste talk over .Pentru Winamp cauta Voice FX v1.2- Voice over plugin - talk over your music. ms mult una am rezolvato si prima cu posta stie careva ce pot face Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum