gavanescu Postat Octombrie 12, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Nu, cu e-buddy, youtube... Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Nu cumva au rămas pironite pe punctul vechi de acces? Link spre comentariu
gavanescu Postat Octombrie 12, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2010 n-au ramas, ca l-am resoftat, dar tot nu vrea... Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Ce treabă are opera mini cu problema lui, din moment ce aplicaţiile funcţionau înainte să-şi schimbe tipul de conexiune de date? Link spre comentariu
gavanescu Postat Octombrie 13, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2010 @simmy: problema e ca e-buddy nu functioneaza.m.yahoo.com e cam greoi de utilizat si nici m.youtube.com nu merge.din ce am observat eu... daca pun setarile care vin automat de la vodafone pe 6288 nici ala nu mai merge, bine ca i-am facut back-up, deci problema vine tot din setarile lor, probabil ceva porturi inchise... Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Pune setările de pe 6288 pe 6500 atunci. Link spre comentariu
gavanescu Postat Octombrie 13, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Am renuntat la Mobile Internet in favoarea Internet pe mobil...Pret mai mic si chiar nu ma ajuta foarte mult...Multumesc tuturor pentru ajutor,Nicu G. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum