Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nokia 6500 slide-probleme internet

gavanescu

Postări Recomandate

Salutare tuturor!Acum o luna am gasit de ocazie telefonul din titlu.Toate bune si frumoase pana ieri cand m-am hotarat sa trec de la extraoptiunea "internet pe mobil" la "internet mobil".Acum au inceput problemele... Nu ma mai pot conecta la e-buddy ( imi da o eroare privivitoare la aplicatiile java) si nu mai pot vedea filmele pe youtube(subscribe packet data first). Am vorbit cu cei de la vodafone trei ore, timp in care am verificat setari, tot, dar nimic, setarile sunt corecte. Am verificat cu un alt Nokia (6288), merge tot...Intrebare... poate fi softul de vina? Am incercat si cu factory restore, nimic...Multumesc mult!Nicu.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gavanescu

11

• ratza

8

• marinescug

2

• MihaiGSM

1

Top autori în acest subiect

Am resoftat telefonul si tot asa... nu vreaCe am observat... pe 6288 am ca punct de acces "mobile internet", la 6500 slide-"vodafone wap".Am vorbit la *222 cu meseriasii lor de la internet si mi-au spus sa trec 6500-le pe mobile internet, dar nu merge deloc. Cum naiba sa fac... nu stiu, mi-a scos peri albi...

Link spre comentariu

Cu ce aplicaţie vrei să intri pe net, cu browserul implicit?

EDIT:

Încearcă să creezi manual un punct de acces cu setările de jos.

Access point: internet.vodafone.ro

User name: internet.vodafone.ro

Password: vodafone

În rest nu bagi nimic, ar trebui să-ţi meargă din prima.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări