gavanescu Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Salutare tuturor!Acum o luna am gasit de ocazie telefonul din titlu.Toate bune si frumoase pana ieri cand m-am hotarat sa trec de la extraoptiunea "internet pe mobil" la "internet mobil".Acum au inceput problemele... Nu ma mai pot conecta la e-buddy ( imi da o eroare privivitoare la aplicatiile java) si nu mai pot vedea filmele pe youtube(subscribe packet data first). Am vorbit cu cei de la vodafone trei ore, timp in care am verificat setari, tot, dar nimic, setarile sunt corecte. Am verificat cu un alt Nokia (6288), merge tot...Intrebare... poate fi softul de vina? Am incercat si cu factory restore, nimic...Multumesc mult!Nicu. Link spre comentariu
marinescug Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 AP point name este ?internet.vodafone.ro sau altceva ? Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Sînt setări diferite pentru internet pe mobil şi internet mobil. Poate n-au înţeles ăia de la vomafone ce vrei tu să faci. Link spre comentariu
gavanescu Postat Octombrie 11, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Setarile sunt OK.Mi-au functionat si pe alt telefon, acelasi numar. Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Adică internetul de acum funcţionează foarte bine, dar în alt telefon? Link spre comentariu
marinescug Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Daca nu bagi la lista si setarile explict, mai greutz. Inlin sa cred ca s-a facut o resoftare pe butuci si de aiai cproblemsurile. Incerca o aducere la zi intr-un service autorizat.. Link spre comentariu
gavanescu Postat Octombrie 11, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2010 @ ratza:da functioneaza netul pe alt telefon.@ marinescug: cred ca asta o sa si fac...Multumesc mult! Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Arde-i un format: *#7370#Pierzi tot ce e în memoria telefonului, cardul rămîne neatins. Pe urmă pune din nou setările pentru internet mobil. Link spre comentariu
gavanescu Postat Octombrie 11, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2010 result unknown :dai-am facut si un restore factory sett.degeaba... Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Fa-i un update de soft cu NSU Link spre comentariu
gavanescu Postat Octombrie 11, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Imi cer scuze, nu stiu ce inseamna... Explicati-mi mai in detaliu... Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 NSU = Nokia Software Updater http://europe.nokia.com/support/downloa ... are-update Link spre comentariu
gavanescu Postat Octombrie 12, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Acum m-ati luminat, multumesc.O sa incerc si un update. Link spre comentariu
gavanescu Postat Octombrie 12, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Am resoftat telefonul si tot asa... nu vreaCe am observat... pe 6288 am ca punct de acces "mobile internet", la 6500 slide-"vodafone wap".Am vorbit la *222 cu meseriasii lor de la internet si mi-au spus sa trec 6500-le pe mobile internet, dar nu merge deloc. Cum naiba sa fac... nu stiu, mi-a scos peri albi... Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Cu ce aplicaţie vrei să intri pe net, cu browserul implicit? EDIT: Încearcă să creezi manual un punct de acces cu setările de jos. Access point: internet.vodafone.ro User name: internet.vodafone.ro Password: vodafone În rest nu bagi nimic, ar trebui să-ţi meargă din prima. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum