Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ericsson T28s ,no network (nu gaseste retea)

Vizitator smiley_real92

Postări Recomandate

Vizitator smiley_real92

Nu vrea sub nici o forma sa mearga...apare pe centrul ecranului ''no network'' sau in romana ''fara retea'' cv de genul...

Merge bine..pot intra in meniu si astea..dar daca vreau sa sun pe cineva nu suna si daca ma suna cineva tel reactioneaza ca si cum ar fi inchis,adik cel care suna aude''reteaua orange'' sau ''abonatul indisponibil''(cosmote).

Posted Image

Uploaded with ImageShack.us

Vreo idee ? :)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• marinescug

2

• yo9hnf

1

• djdansmart

1

Vizitator smiley_real92

Faza e ca in Italia pe wind mergea perfect...aici numai gaseste retea poate o sa-l duc si in service ,nu e cine stie ce telefon dar imi e foarte simpatic si are cateva chestii care chiar imi plac la el,cum ar fi comanda vocala...

Link spre comentariu

Faza e ca in Italia pe wind mergea perfect...aici numai gaseste retea poate o sa-l duc si in service ,nu e cine stie ce telefon dar imi e foarte simpatic si are cateva chestii care chiar imi plac la el,cum ar fi comanda vocala...

Decodat e?
Link spre comentariu
Vizitator smiley_real92

habar nu am,c simptome are daca trebuie decodat? el intra in meniu normal..doar ca nu pot apela si primi sms,s comporta ca si cum nu ar avea cartela(aproximativ)

Link spre comentariu

Cu cartela de la operatorul italian ai incercat ? Posibil 99% sa die blocat pe retzea. Codat.Ia vezi Status "Network Lock" Introduceti urmatorul cod dupa care asteptati aproximativ 3 secunde: < * * < Deblocarea cred ca e incadrata la warez si nu e aceptata de regulile de aici.
Link spre comentariu
Vizitator smiley_real92

nu am incercat in romania ...numai am cartela.Network lock? asta ar trebui sa apara daca ar fi blocat? nu apare asa..zice no network si nu se incarca nici la semnal totodata.Sau trebuie sa-i fac eu ceva sa apara faza cu codul?un pm daca nu se poate aici va rog...

Link spre comentariu

nu am incercat in romania ...numai am cartela.Network lock? asta ar trebui sa apara daca ar fi blocat? nu apare asa..zice no network si nu se incarca nici la semnal totodata.Sau trebuie sa-i fac eu ceva sa apara faza cu codul?un pm daca nu se poate aici va rog...

Sageata stanga, star, star, sageata stanga.Mesajul in EN: Personalized with MNC2. - bloct pe reteaRO: Personalizat de MNC 2 digiti
Link spre comentariu
Vizitator smiley_real92

multumesc foarte mult de raspunsuri chiar m-au ajutat.L-am desfacut eu ,l-am curatat putin (avea niste praf) dupa care a fost inchis o zi(ptr ca nu am nici incarcator la el) acum cand l-am deschis apare bine mersi pe mijloc ''cosmote'' si am semnal full.Nu cred ca era blocat(adik sa fi fost prob software) era cv mai mult hardware..Multumesc mult inca o data!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări