Vizitator smiley_real92 Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Nu vrea sub nici o forma sa mearga...apare pe centrul ecranului ''no network'' sau in romana ''fara retea'' cv de genul... Merge bine..pot intra in meniu si astea..dar daca vreau sa sun pe cineva nu suna si daca ma suna cineva tel reactioneaza ca si cum ar fi inchis,adik cel care suna aude''reteaua orange'' sau ''abonatul indisponibil''(cosmote). Uploaded with ImageShack.us Vreo idee ? Link spre comentariu
djdansmart Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 De obicei la astea intra in scurt finalul de RF! Masoara cu un AMC la bornele unde vine bateria..vezi daca e in surtcircuit! Link spre comentariu
Vizitator smiley_real92 Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 nu cred ca am d unde sa iau un aparat d masura ptr asa cv,cel putin nu acum,asta ar putea fi cauza?si daca da ce ar trbui sa schimb la el.. Link spre comentariu
Vizitator smiley_real92 Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Faza e ca in Italia pe wind mergea perfect...aici numai gaseste retea poate o sa-l duc si in service ,nu e cine stie ce telefon dar imi e foarte simpatic si are cateva chestii care chiar imi plac la el,cum ar fi comanda vocala... Link spre comentariu
yo9hnf Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Faza e ca in Italia pe wind mergea perfect...aici numai gaseste retea poate o sa-l duc si in service ,nu e cine stie ce telefon dar imi e foarte simpatic si are cateva chestii care chiar imi plac la el,cum ar fi comanda vocala...Decodat e? Link spre comentariu
Vizitator smiley_real92 Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 habar nu am,c simptome are daca trebuie decodat? el intra in meniu normal..doar ca nu pot apela si primi sms,s comporta ca si cum nu ar avea cartela(aproximativ) Link spre comentariu
marinescug Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Faza e ca in Italia pe wind mergea perfect...aici numai gaseste retea poate o sa-l duc si in service ,nu e cine stie ce telefon dar imi e foarte simpatic si are cateva chestii care chiar imi plac la el,cum ar fi comanda vocala...Cu cartela de la operatorul italian ai incercat ? Posibil 99% sa die blocat pe retzea. Codat.Ia vezi Status "Network Lock" Introduceti urmatorul cod dupa care asteptati aproximativ 3 secunde: < * * < Deblocarea cred ca e incadrata la warez si nu e aceptata de regulile de aici. Link spre comentariu
Vizitator smiley_real92 Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 nu am incercat in romania ...numai am cartela.Network lock? asta ar trebui sa apara daca ar fi blocat? nu apare asa..zice no network si nu se incarca nici la semnal totodata.Sau trebuie sa-i fac eu ceva sa apara faza cu codul?un pm daca nu se poate aici va rog... Link spre comentariu
marinescug Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 nu am incercat in romania ...numai am cartela.Network lock? asta ar trebui sa apara daca ar fi blocat? nu apare asa..zice no network si nu se incarca nici la semnal totodata.Sau trebuie sa-i fac eu ceva sa apara faza cu codul?un pm daca nu se poate aici va rog...Sageata stanga, star, star, sageata stanga.Mesajul in EN: Personalized with MNC2. - bloct pe reteaRO: Personalizat de MNC 2 digiti Link spre comentariu
Vizitator smiley_real92 Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 multumesc foarte mult de raspunsuri chiar m-au ajutat.L-am desfacut eu ,l-am curatat putin (avea niste praf) dupa care a fost inchis o zi(ptr ca nu am nici incarcator la el) acum cand l-am deschis apare bine mersi pe mijloc ''cosmote'' si am semnal full.Nu cred ca era blocat(adik sa fi fost prob software) era cv mai mult hardware..Multumesc mult inca o data! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum