Margean Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Salut tuturorPoate ma puteti ajuta si pe mine intr-o problema legata de controlul unui motor pas cu pas insa fara ajutorul calculatorului.Mai exact vreau sa controlez un stepper unipolar printr-un generator de impulsuri manual, si anume ,pentru fiecare apasare de buton motorul sa se deplaseze un pas, iar daca tin apasat continu butonul ,motorul sa se invarta cu viteza maxima in directia data.Daca aveti si o schema pentru asa ceva este chiar perfect.Multumesc anticipat pentru ajutor. Link spre comentariu
Vizitator ionut musat Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Uite in schema atasata. Nu trebuie decat sa extragi din ea partea de comanda cu 2x74LS08 si 1 74LS14 si NE555.Este cel m-ai simplu pentru unu ca mine care nu stie sa programeze un pic sa faca treaba asta. Link spre comentariu
Margean Postat Octombrie 11, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Multumesc mult pentru raspuns si schema , insa m-ai bagat rau de tot in ceata cu schema, este mult prea complicata pentru mine . Poate ma poti ajuta cu ceva mai simplu, chiar si cu o schema cu PIC. Merci Link spre comentariu
Vizitator ionut musat Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Ar mai fi asta dar nu am incercat sa vad daca merge: http://www.module.ro/stepper.html Link spre comentariu
Margean Postat Octombrie 12, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Multumesc mult domnu Ionut.Asta da schema , mai pentru dastia varza la electronica asa ca mine Merci Link spre comentariu
visinica Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 bunaam gasit eu ceva simplu dar nam incercatdar cred ca ar mergesper sa fie de ajutor Link spre comentariu
Margean Postat Octombrie 12, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2010 SalutMultumesc mult este excelent si asta Link spre comentariu
Vizitator ionut musat Postat Octombrie 16, 2010 Partajează Postat Octombrie 16, 2010 Am gasit si altceva, este pentru 3 axe. Cred ca o sa comand picul sa vad daca merge. http://www.cncdudez.co.uk/remotejog.html Link spre comentariu
Margean Postat Octombrie 17, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Multumesc inca o data comnu Ionut Am gasit si eu ceva , poate mai intereseaza si pe altii. http://www.ppic.go.ro/schmppro.htm Merci Link spre comentariu
gabrielmrc Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 bunaam gasit eu ceva simplu dar nam incercatdar cred ca ar mergesper sa fie de ajutorlasa un link de unde ai luat poza (site) nu se vad valorile la componente:) Link spre comentariu
gabrielmrc Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 bunaam gasit eu ceva simplu dar nam incercatdar cred ca ar mergesper sa fie de ajutorlasa un link de unde ai luat poza (site) nu se vad valorile la componente:)am rezolvat problema Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum