Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cheie Laguna

cosmindaniel

Postări Recomandate

Salut; o intrebare: Am rezerva de la masina;nu am folosit-o niciodata; de curand am pirdut cheia primara, am incercat sa o folosesc pe cea dea2a la descuiat masina(are inchidere din fabrica), si surpriza nu merge. Cum se reinscrie in inchiderea masinii ca baterii are dar nu merge deloc.????

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cosmindaniel

2

• Relav

1

Top autori în acest subiect

Incearca si asa "e posibil ca masina sa uite telecomanda si trebuie reprogramata. Pentru acesta manevra nu trebuie tester, numai tineti apasat butonul de inchidere usa de pe bord timp de 10 sec, martorul antidemaraj se aprinde intermitent si usile se inchid si se deschid dupa aceasta apasati butonul telecomenzi de doua ori sau de mai multe ori si masina isi recunoaste cheia care a fost uitata. Alta telecomanda decat cea a masinii nu se poate invata cu acesta metoda." Poate se rezolva.

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Incearca si asa "e posibil ca masina sa uite telecomanda si trebuie reprogramata. Pentru acesta manevra nu trebuie tester, numai tineti apasat butonul de inchidere usa de pe bord timp de 10 sec, martorul antidemaraj se aprinde intermitent si usile se inchid si se deschid dupa aceasta apasati butonul telecomenzi de doua ori sau de mai multe ori si masina isi recunoaste cheia care a fost uitata. Alta telecomanda decat cea a masinii nu se poate invata cu acesta metoda." Poate se rezolva.

Esti tare, s-a rezolvat cu aceasta metoda, la final nu am facut decat sa inchid-deschid masina din cheie si martorul de pe butonul de inchidere centralizata al masinii a ramas aprins. Nu a uitat-o, practic nu fususe inscrisa pe masina pt ca era de backup si se putea inscrie pe un alt ECU.nici bucsa antidemaraj nu o recunostea.Merge de minune.Thanks
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări