Vizitator Danmarc Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Salut,Intrucat nu sunt in specialitate, intreb si eu cum ma pricep mai bine:E vorba de un buton (potentiometru) pt balans la un amplif Harman Kardon 6500 la care, pentru a da semnal catre boxa dreapta, trebuia sa misc de multe ori si sa trag in ax. Am incercat sa-l curat si s-au rupt "periutele" care fac contact inauntru.Pe buton scrie ALPS, 327r si 50KMN, plus o serie: 50399122. Are 6 picioare (cate 3 pe un rand).La cautarea pe net am vazut ca cineva care cauta butonul respectiv nu l-a gasit ca fiind in fabricatie la ALPS si nici cei de la HK nu i-au confirmat existenta lui.Cu ce as putea sa-l inlocuiesc?Multumiri. Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Din păcate, doar cu unul similar, sau cu o chinezărie de 2 x 100k liniar (notat 100KB, sau B100K). E de o construcţie mai specială, 2 x 50k liniar, dar cu punte pînă la jumătate, în antifază pe cele 2 secţiuni. Link spre comentariu
Vizitator Danmarc Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 OK, multumesc.Sunt niste date importante pe care am sa le transmit celui la care voi apela pentru reparatie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum