Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Buton balans Harman Kardon 6500

Vizitator Danmarc

Postări Recomandate

Vizitator Danmarc

Salut,Intrucat nu sunt in specialitate, intreb si eu cum ma pricep mai bine:E vorba de un buton (potentiometru) pt balans la un amplif Harman Kardon 6500 la care, pentru a da semnal catre boxa dreapta, trebuia sa misc de multe ori si sa trag in ax. Am incercat sa-l curat si s-au rupt "periutele" care fac contact inauntru.Pe buton scrie ALPS, 327r si 50KMN, plus o serie: 50399122. Are 6 picioare (cate 3 pe un rand).La cautarea pe net am vazut ca cineva care cauta butonul respectiv nu l-a gasit ca fiind in fabricatie la ALPS si nici cei de la HK nu i-au confirmat existenta lui.Cu ce as putea sa-l inlocuiesc?Multumiri.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

1

Top autori în acest subiect

• zal

zal 1 postare

Din păcate, doar cu unul similar, sau cu o chinezărie de 2 x 100k liniar (notat 100KB, sau B100K). E de o construcţie mai specială, 2 x 50k liniar, dar cu punte pînă la jumătate, în antifază pe cele 2 secţiuni.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări