Vizitator emanuelle Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 va salut,nu am prea multa experientza,ma poate ajuta cineva cu o schema de amplif. simpla cu ba5412? Link spre comentariu
remus68 Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Cind nu ai habar ce "stie" o componenta sau cum se conecteaza in circuit, o cauti aici: http://www.alldatasheet.com/ http://www.datasheetcatalog.com/ http://www.google.ro/ Acelasi subiect este tratat si aici viewtopic.php?f=31&t=6078 Succes! Link spre comentariu
Vizitator emanuelle Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 ms,ma documentez imediat, Link spre comentariu
Vizitator emanuelle Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 asta ar fi o schema? Link spre comentariu
remus68 Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Bineinteles! Mai urmeaza sa-i desenezi cablajul sau il poti construi si pe o placa de test. Link spre comentariu
Vizitator emanuelle Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Bineinteles! Mai urmeaza sa-i desenezi cablajul sau il poti construi si pe o placa de test.nu ma poti ajuta cu cablajul?daca ai putin timp?nu cred ca e complicat avand in vedere ca pinii circuitului sunt pe o singura linie Link spre comentariu
remus68 Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Mai ales ca este atit de simplu, va fi un exercitiu util pentru tine, astfel incit sa inveti cite ceva, nu sa astepti totul de-a gata!Mult succes! Link spre comentariu
Vizitator emanuelle Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Mai ales ca este atit de simplu, va fi un exercitiu util pentru tine, astfel incit sa inveti cite ceva, nu sa astepti totul de-a gata!Mult succes! revin cu rezultatele :freaza:multumesc pentru ajutorul acordat Link spre comentariu
Vizitator emanuelle Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 inca o intrebare,imi spune si mie cineva ce reprezinta figurile notate cu B.S din desenul de mai sus?sunt cumva potentiometre?poate fi o prostie mare intrebarea mea,posibil sa nu fi inteles desenul Link spre comentariu
remus68 Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Tu nu stii sa citesti o schema si vrei sa faci amplificator!? In ce clasa esti?N.B - Trebuie sa faci schema de la notatiile terminalelor in jos! Ce este desenat deasupra terminalelor, in chenar, reprezinta cea ce se gaseste in interiorul capsulei integratului! Link spre comentariu
Vizitator emanuelle Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 mda,la asta ma refeream cand am spus ca nu am inteles desenul si o sa spun o prostie,am zis,nu-s de meserie,dar invat repede,asa ca...usor... Link spre comentariu
remus68 Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Acest raspuns iti poate fi si tie folositor viewtopic.php?f=5&t=68613&p=609666#p609666Citind acele carti, vei avea multe de invatat. Link spre comentariu
Vizitator emanuelle Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 bn,ms si pentru link. cu carti,insa,deocamdata as vrea sa incerc schema asta,o copii doar n-am sa inventez eu nimic, Link spre comentariu
remus68 Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Ce este atit de interesant la schema asta fata de cealalta care ai postat-o!? Ca nu are potentiometre de reglaj al nivelului de intrare? Link spre comentariu
Vizitator emanuelle Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Ce este atit de interesant la schema asta fata de cealalta care ai postat-o!? Ca nu are potentiometre de reglaj al nivelului de intrare?Nu,e pentru ba5412,cu 12 pini,cealalta nu era,era pentru un ba5410A parca cu 10 pini Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum