Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor pentru realizare amplif.cu ba5412

Vizitator emanuelle

Postări Recomandate

• Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

12

• Dj_Dog

1

Top autori în acest subiect

Vizitator emanuelle

:da Bineinteles! Mai urmeaza sa-i desenezi cablajul sau il poti construi si pe o placa de test.

nu ma poti ajuta cu cablajul?daca ai putin timp?nu cred ca e complicat avand in vedere ca pinii circuitului sunt pe o singura linie :aplauze
Link spre comentariu
Vizitator emanuelle

:da Mai ales ca este atit de simplu, va fi un exercitiu util pentru tine, astfel incit sa inveti cite ceva, nu sa astepti totul de-a gata!Mult succes!

:rade: revin cu rezultatele :freaza:multumesc pentru ajutorul acordat
Link spre comentariu
Vizitator emanuelle

inca o intrebare,imi spune si mie cineva ce reprezinta figurile notate cu B.S din desenul de mai sus?sunt cumva potentiometre?poate fi o prostie mare intrebarea mea,posibil sa nu fi inteles desenul

Link spre comentariu
:rade: Tu nu stii sa citesti o schema si vrei sa faci amplificator!? In ce clasa esti?N.B - Trebuie sa faci schema de la notatiile terminalelor in jos! Ce este desenat deasupra terminalelor, in chenar, reprezinta cea ce se gaseste in interiorul capsulei integratului!
Link spre comentariu
Vizitator emanuelle

Ce este atit de interesant la schema asta fata de cealalta care ai postat-o!? Ca nu are potentiometre de reglaj al nivelului de intrare?

Nu,e pentru ba5412,cu 12 pini,cealalta nu era,era pentru un ba5410A parca cu 10 pini
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări