Vizitator rookie Postat August 28, 2004 Partajează Postat August 28, 2004 Sal lume! a mai aparut un incepator p forumu ista.Vreau si eu sa stiu daca pot pune p un AD-20v4 (TDA7250 fara finali) in loc d darlingtoanele lor nishte MJ15003 si 15004. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat August 28, 2004 Partajează Postat August 28, 2004 Bun venit pe forum !!!Nu am incercat dar va merge si va scoate ff putin.Pune neaparat Darlingtoane, sunt bune TIP147 si TIP142 care au 125W si sunt ieftine.La vitacom gasesti facute de ST si sunt originale. Link spre comentariu
Vizitator rookie Postat August 28, 2004 Partajează Postat August 28, 2004 bine v-am gasit! Dar nu pot pune MJ 15003/4 in montaj darlington? p unde gasesc si eu ceva documentatie despre asa ceva? durerea e ca vreau putere mare (peste 2*200) si pt finali mi se pareau marfa mj-urile alea, numa ca nu prea gasesc un kit klumea p care sa le bag Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat August 28, 2004 Partajează Postat August 28, 2004 Nu stiu linkuri cu documentatie despre darligtoane. Cu nu gasesti kituri ca lumea ? http://www.izatech.ro/module/IPA400.htm :wink: Link spre comentariu
Vizitator rookie Postat August 28, 2004 Partajează Postat August 28, 2004 am uitat sa metionez. kituri ieftine in primu rand si bune in al doilea. le stiu p alea ale tale, numai ca ma tine bugetu in lesa. :cry: Mi-as dori eu amp cu FET-uri, da....mai aveam un gand cu 2xtda 7240 in punte p fiecare canal, numa ca am vazut ca nu-s cine stie ce pentru bas, si eu-s cam maniac in ceea priveste sa se simta muzica. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat August 28, 2004 Partajează Postat August 28, 2004 Tot incerc sa scot un kit de 400W cu vro 900 mii si ma lovesc de fel si fel de obstacole :cry: Merge binisor TDA-ul asta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum