Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amp d la Adelaida cu alti finali

Vizitator rookie

Postări Recomandate

Vizitator rookie

Sal lume! a mai aparut un incepator p forumu ista.Vreau si eu sa stiu daca pot pune p un AD-20v4 (TDA7250 fara finali) in loc d darlingtoanele lor nishte MJ15003 si 15004.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Vizitator Vasile

Bun venit pe forum !!!Nu am incercat dar va merge si va scoate ff putin.Pune neaparat Darlingtoane, sunt bune TIP147 si TIP142 care au 125W si sunt ieftine.La vitacom gasesti facute de ST si sunt originale.

Link spre comentariu
Vizitator rookie

bine v-am gasit! :) Dar nu pot pune MJ 15003/4 in montaj darlington? p unde gasesc si eu ceva documentatie despre asa ceva? durerea e ca vreau putere mare (peste 2*200) si pt finali mi se pareau marfa mj-urile alea, numa ca nu prea gasesc un kit klumea p care sa le bag

Link spre comentariu
Vizitator rookie

am uitat sa metionez. kituri ieftine in primu rand si bune in al doilea. le stiu p alea ale tale, numai ca ma tine bugetu in lesa. :cry: Mi-as dori eu amp cu FET-uri, da....mai aveam un gand cu 2xtda 7240 in punte p fiecare canal, numa ca am vazut ca nu-s cine stie ce pentru bas, si eu-s cam maniac in ceea priveste sa se simta muzica.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări