Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mesajele de alarma in Protool

Vizitator freshair

Postări Recomandate

Vizitator freshair

Fratilor, invart documentatia Siemens pt. Step 7 si Protool 6.0 si nu pot pricepe cum se configureaza mesajele de alarma. Analizez un program care functioneaza deja si vreau sa-i aduc modificari - mai multe mesaje de alarma. Nu gasesc legatura intre program din PLC300 si panoul MP270: vad mesajele in panou dar cum se seteaza adresa ca sa fie ele activate de program. Am sa va fiu profund recunoscator pt. raspuns :jytuiyu

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Elef

1

• dekor

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator freshair

Daca o luam de la zero - cum se face, care este procedura pe pasi? 1. Se creaza un bloc FB. 2. In sectiunea de declarare a variabilelor statice se creaza o variabila de tip byte.3. In program i se atribue acestei variabile un eveniment.4. Se declara un bloc DB pt. mesaje5. In programul panoului se scriu mesajele corespunzatoare adresei byte. Si nu merge. Ce imi scapa?

Link spre comentariu

In Protool mesajele o sa le gasesti in Areapointer-Alarm messages.Acolo e zona in care le scrii.Legatura intre S7 si Protool e practic DB pe care in specifici acolo.Atentie mare fiindca zona e formatata in word.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări