Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sare protectie yamaha ax 730 +boxe cerwin vega cls 15!!!help

Postări Recomandate

salutari membrilor acestui forum, sunt intr-o pasa foarte proasta deoarece imi sare protectia la amplificator atunci cand intentionez sa dau mai mult volum.amplificatorul este unul yamaha ax 730 iar boxele sunt cerwin vega cls 15.am pus un pdf cu amplificatorul pentru a putea vedea despre ce este vorba,,, :jytuiyu :jytuiyu :speriat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ilinca liviu

5

• zal

2

• victor_cj

1

Top autori în acest subiect

Va salut! Daca impedanta boxelor conectate este 8 ohmi iar impedanta amplificatorului este de 6 ohmi cauzele ar putea fi: -izolatia bobinei mobile compromisa a minim unui difuzor de joase, se poate verifica cu un ohmetru -un condesator "compromis" din componenta filtrului trece jos conectat in paralel cu difuzorul de joase daca este cazul, se verifica cu un capacimetru valoare inscriptionata -microfisuri ale lipiturilor din etajele finale de putere ale amplificatorului, cauzate de componentele cu degajare termica excesiva si socuri mecanice create de manipulare improprie a aparatului acestea se inspecteaza vizual cu ajutorul unei lupe si cele in cauza se refac.Succes!

Link spre comentariu

Atunci bucură-te că ampliful încă e gata de luptă. Ai doar 2 soluţii: ori schimbi ampliful (dificil de găsit unul ptr 4 Ohmi, poate unul auto), ori schimbi boxele cu unele de 8 Ohmi, adică unele care sînt suportate de orice amplif de pe pămînt.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări