bolek Postat Septembrie 25, 2005 Partajează Postat Septembrie 25, 2005 pls, dati un reply cu schema de la kitul asta AD_020V5_V6 de la adresa asta http://www.adelaida.ro/product_info.php ... ucts_id=58 ...fiindca magarii nu au mai pus-o pe site si eram curios daca corespunde cu cea din catalog...pe aia o am, dar ei au operat si ceva "modificari" si as vrea sa stiu daca sunt doar la partea de putere, sau si prin alte locuri... Am destul de putin timp la dispozitie, deci nu prea vreau sa scot schema la cablaj... Multumesc anticipat ! Link spre comentariu
csl1131 Postat Septembrie 25, 2005 Partajează Postat Septembrie 25, 2005 au facut modificari si probabil au reusti sa o imbunatateasca....in RAU.. :crazy: Link spre comentariu
Vizitator bse Postat Septembrie 25, 2005 Partajează Postat Septembrie 25, 2005 Iti fac o recomandare. I-a tranzistorii finali de pe placa si foloseste-i in alta schema. Integratul TDA7250 functioneaza perfect cu tranzistori de putere mica. Cand folosesti tranzistori cu putere mare incep necazurile. Si eu am cumparat un kit de la adelaida ( ma refer la cel de 350w) si am avut numai nenorociri cu el. Am ars 6 tranzistori si am ars si doua boxe. Poti incerca sa-i pui finalii in aceasta schema. Acum am testat-o si merge. ( am folosit finalii din schema dar trebuie sa mearga si cu finali mai mari). http://www.hi-end.ro/discutii/download.php?id=168 Link spre comentariu
one Postat Septembrie 26, 2005 Partajează Postat Septembrie 26, 2005 Pai schema e cea recomandata de producatorul TDA7250 vezi http://www.adelaida.ro/pub/Docs/AD020V1V3.pdf Bine, mai are in plus un defazor cu amplificatoare operationale. Adica un amplificator inversor si unul neinversor, sa faca 2 semnale in antifaza, care se aplica intrarilor integratului. Link spre comentariu
bolek Postat Septembrie 26, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2005 Curiozitatea stiintifica sau macar ambitia inginereasca nu ma lasa sa dezmebrez montajul; prefer sa il reproiectez pe partea de curent mare...am vazut insa ca meseriasii de la Adelaida nu au citit probabil , sau nu au inteles unele specificatii din datasheet :shock: iata-le pe cele mai evidente:-Iout integrat <5mA...deci mai trebuie :lol: -R de 0.15 Ohmi :oops: NU :oops: este doar pentru limitarea curentului pe iesire , asa cum s-ar crede aparent :P de aceea reducerea ei de la 0.15 la mai putin ( in cazul meu 0.05) creeaza probleme...-defazorul cu integrat de pe intrari nu tine cont de eventualul offset al iesirilor si de ne-imperecherea finalilor asa cum ar trebui, adica de fapt asa cum se face la amplifurile proiectate din fabrica sa poata sa lucreze in punte (gen 7294)-s.a.m.d....o sa mai studiez cand mai am ceva timp, eventual si un osciloscop pe-aproape.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum