Jamaicanu Postat Octombrie 9, 2010 Partajează Postat Octombrie 9, 2010 poate careva sa imi explice si mie de ce mi se aude in difuzoare o pocnitura, se aude odata la 7-8 minute, tin sa precizez ca am un amplificator akai bagat prin calculator si printr-un mizer cu 3 canale de mixaj (ceva simplu). Inainte de a-mi lua mixerul nu se auzea nimic dar de cand am conectat si acel mixer se aude frecventa o pocnitura. Precizez ca mixerul este alimentat de la un alimentator ca de telefon. In momentul cand se aude pocnitura clipeste si monitorul. Ce sa fac sa nu se mai auda asa... Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Octombrie 9, 2010 Partajează Postat Octombrie 9, 2010 Daca cele 2 fenomene se intampla simultan atunci poti banui un aparat electrocasnic, cel mai probabil un frigider (cam des ar functiona astfel...) sau un televizor, fier de calcat, boiler electric sau un filtru de cafea. Pune o veioza cu bec normal cu filament si urmareste-l apoi opreste monitorul. Daca se manifesta si asa, cu monitorul oprit, atunci trebuie sa cauti sursa in aparatele care sunt in priza in acel moment. Daca nu se manifesta, este posibil sa ai descarcari de inalta tensiune in interiorul monitorului (si la televizor poate fi acelasi fenomen din cauza umezelii din aer). Mai conteaza si sursa de semnal (sunt unele mp3-uri inregistrate asa), cauta un cd audio nezgariat pe care sa-l folosesti ca sursa de semnal. Legatura intre mixer si clipirea monitorului nu au alte cauze decat parazitii introdusi din reteaua de alimentare. Alimentatorul mixerului are stecher sucko (cu impamantare) ? Link spre comentariu
Jamaicanu Postat Octombrie 9, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2010 alimentatorul mixerului nu are impamantare, si sigur cred ca ar fi parazitii din sursa de tensiune, am 2 combine frigorifice si 2 televizoare pe aceeiasi priza, pe langa calculator si toata aparatura audio.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum