dj_dexter1975 Postat Octombrie 9, 2010 Partajează Postat Octombrie 9, 2010 Salutare tuturor,imi cer mii de scuze daca nu am postat unde trebuie,dar as avea mare ajutor daca stie cineva unde pot primi ceva informatii (tehnice sa zic) legate de o masina vw punto bunny model din '80. As fi foarte recunoscator daca as gasi un meserias care se stie la motoare,sau eventual daca are cineva un asemenea model ,mi-ar fi suficient doar sa stiu exact amplasarea (adica de unde pleaca si unde ajung) furtunele de vacum ,de la avans ,carburator si filtru de aer.Vreau sa specific ca motorul functioneaza cu si cu cateva furtune luate ,dar as vrea sa optimizez consumul..inca odata scuze daca nu e loc aici pentru aceasta tema dar nu stiu unde sa apelez si ,macar aici sunt obisnuit pe acest forum..va multumesc mult Link spre comentariu
remus68 Postat Octombrie 9, 2010 Partajează Postat Octombrie 9, 2010 De sectiune asta ce spui? Mecanica si tablarie auto - Manivele si rulmenti, tablarie si segmenti O gasesti aici viewforum.php?f=75 Exista subforumul AUTO viewforum.php?f=89 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum