mitidj2008 Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Am o statie crest audio la 1201 si poate sa dea 950W in bridge 8 ohm. am 2 subufere cu 2 de 18" cerwin vega 8 ohmi difuzorul. nu le folosesc pe amandoua din cauza locului pra mic. tin doar unu, si lam pus pe aceasta statie in mono. merge dar nu am avut cum sa testez pe termne lung ca era lumea la munca acolo unde am salonul si deranjez. am sa incerc in seara asta sa vad. am dat dat azi destul de tare chiar exagerat si a intra in protectie un canal. revenind funzional dupa 2-3 decunde. si totusi subuferu functona cu celalt canal. dar nu stiu daca se va incalzi. de unde lam laut a zis ca il pot pune si ca intra in protectie daca e prae tare sau cald. totusi nu as vrea sa il stric. poze: are 7 pe un brat deci 14 pe canal cu 2SA3281 pe plus 2SA1302 pe minus tine sa merga pe 4 ohmi brigde ce ziceti?? cam murdara dar nu aveam compresor sa o curat cum trebue. si sa ma ating de circuite nu vreau. Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Nu tine trafo retea , se va incinge foarte tare , iar STK ul ala , daca se arde nu vei mai gasi unul original.....daca nu il tii in clip si nu il fortezi ai sanse sa nu il strici.....totusi nu este din seria PRO Link spre comentariu
mitidj2008 Postat Octombrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2010 de la volumu care il folosesc la clip este foarte mult de dat asa caar trebui sa il tin la 50% cat poate pe 8 ohmi la maxim!! logic calculat. Link spre comentariu
mitidj2008 Postat Octombrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2010 defapt nu sant sigur ca acel sub are 2 difuzoare poate sa aiba si doar unu deci e posibil sa fie si pe 8 ohmi da la grautatea care o au pare e avea 2am sa iau multimetru cu mine sa verific inpedanta. nu am gasit pe net cum le am eu ca as vii vazut.si mai al o idee sa le lec pe fie care sub in seriate deci 16ohmi si le pun pe mandaoua asa cobor la 8. si chiar daca putera e mai mica se aude ca lucrea ambele. Link spre comentariu
mitidj2008 Postat Octombrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2010 am gasit uitel http://www.dancetech.com/index.cfm?loading=pa&pa_loader=176 deci au un dublu 15" trebue cat ma repede sa fac modificarea atunci. Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Ala e de la FANE , si e mai mult bass nu e subwoofer , Cerwin Vega are unul asemanator ca proportii dar la care se vad difuzoarele de 18" , unul sus si altul jos , nu in cutie ca la FANE Link spre comentariu
mitidj2008 Postat Octombrie 9, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2010 am incercat la volum care merge nu se aprinde clip. din cand in cand. da nu la fie care batarua de bass. am incerca sa dau tare si canalu drapta a intrat in protectie. aratand rosu apoi sia reivenit. o fi si de 18 nu stiu. oricum miane asa fac pun difuzori in serie la fie care sub si apoi in parale pe statie. SUB1---->8+8= 16--(in serie)-->| |--(in paralel la statie)-->8 ohmi--->statie BRIDGED SUB2---->8+8= 16--(in serie)-->| si daca e mai mult de bass ar trebui sa dau un Low Shelf care cand activez acea funztie din procesor imi da un bas asa de lung si acelerat nu stiu cum sa zik. zici ca sant subuferi aia mari der la concerte asa se aude. nu stiu ce draci ii face. dar are o excursie subuferu. amorseaza nu stiu exact. 1 compresor basi 2 compresor medii inalte 3 crossover 4 spectu intrare procesor 5 egalizaotru basilor unde tin ace funtie activata pe 64,3 Hz cu slope si level la maxim 12dB/Oct 6 intrare 7 nivel iesire per fie care parte (bas/medi/hig) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum