ctepeo Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 La câţi volţi merge becul ăsta: http://www.okazii.ro/catalog/38242840/b ... iatie.html Cam prin ce diferă faţă de un bec normal? Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Nu bag mana in foc, dar acest bec cred ca functioneaza la o tensiune undeva pana in 30V (posibil sa fie folosite la 12V sau 24V deoarece se gasesc usor transformatoare de retea gata facute si nu e nevoie de unul custom, tinand cont ca a spus ca le-a folosit la iluminare, Gogu spune ca tensiunea de alimentare la becurile folosite in aviatie este de 28V) si din cod cred ca are 300W. Intreaba-l pe vanzator sau incearca sa descifrezi ce scrie pe stampila de pe cutie. Aceste becuri, din ce stiu, au ore de functionare putine, undeva intre 500 - 1000 ore dar sunt construite pentru emisie luminoasa marita comparata cu dimensiunile, avand temperatura mai mare a filamentului. Link spre comentariu
viopa Postat Octombrie 9, 2010 Partajează Postat Octombrie 9, 2010 Mai exact, tensiunea este 28,5 volti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum