Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

DVD

Vizitator Stelian

Postări Recomandate

Vizitator Stelian

Am cumparat un DVD RW (ASUS) si am scris cu el un DVD in XP cu NERO. Dupa finalizare am incercat sa vad daca il citeste. In XP nu vede DVD-ul. Am intrat in WIN98 si acolo il citeste. Stie cineva din ce cauza nu vede DVD in XP? Alte DVD-uri le vede. Va multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• i0nutzb

2

• Ciprian Alexandrescu

2

• adrianjwf

1

dupa ce ai terminat de scris, ai dat afara discul si ai incercat sa-l citesti? sau ai incercat pur si simplu? am obs chestia asta la unele calculatoare.. stii ca dupa ce scrii un cd cu nero, by defaul, il da afara... dupa aia il bagi la loc si incearca sa-l citesti...

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

Da trebuie sa mearga cu orice disk...Ce versiune de firmware aveti voi...eu am 2.5 acuma.. a aparut 2.57 dar numa grabesc sa o pun....de cand am trecut la 2.5 am unele mici :smt003 probleme (viteza maxima 2.4 X fara disk raportata...nefunctionare cu nero 7..si mai mic de 6.12 .etc)...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări