Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

siemens gigaset 14 A

Vizitator decy36

Postări Recomandate

Vizitator decy36

sal am si eu o rugaminte la cineva care stie cum sa fac sa imi mearga din nou un telefon siemens gigaset 14 A.l-am folosit in spania a mers ff bine am venit in tara si l-am pus pe romtelecom a functionat perfect acum de cand sant pe UPC nu mai merge.formez nr si imi intra direct ton de ocupat dar se aude si cum se formeaza numarul posibil ca si ficamea de 3 ani sa se fi ocupat de el si sa fi apasat pe ceva desi nu sant sigur de asta.sant 2 tf si nu merge niciunul la fel fac amandoua daca ma poate ajuta cineva sa le repar ias ramane indatorat.merci :jytuiyu

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• marinescug

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator decy36

telefonul meu este gigaset A 14 dar ma rog se aseamana mult cu acesta care mi lai dat.nu am rezolvat nimic tot asa dupa ce formez nr si incerc sa sun intra ton de ocupat si totodata se aude si cum se formeaza nr dar nu scap de tonul ala de ocupat.merci orsicum pentru raspuns.P.S. nu gasesc de unde sa l resetez complect de fabrica poate asa o sa isi dea drumul

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări