Vizitator Kpone Postat Septembrie 25, 2005 Partajează Postat Septembrie 25, 2005 sal,sunt dintr-un oras unde nu se gaseste absolut nimic,Buzau, si de aceea apelez la ajutorul vostru.Stie cineva un site de unde as putea face comanda online de 2 porturi bass reflex 75mm diametru si lungimea minima de 10 cm?sau daca e cineva sa-mi trimita prin posta porturile necesare?mersi! Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Septembrie 25, 2005 Partajează Postat Septembrie 25, 2005 exista alternative:porturi patrate (din PAL)teava de PVCtub de carton de la magazinele de mocheta... :wink: Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 25, 2005 Partajează Postat Septembrie 25, 2005 Poti incerca si cu PVC din acela gri folosit la canalizare, e un pic mai greu sa il lipesti sa stea fix, dar daca vrei o sa iti prezint o solutie cum sa il fixezi. Link spre comentariu
Vizitator Kpone Postat Septembrie 25, 2005 Partajează Postat Septembrie 25, 2005 Deja am teava PVC gri pe care o folosesc momentan dar nu-mi place din punct de vedere estetic.In urma cu 2 saptamani gasisem exact ce-mi trebuia pe un site insa costa 35 000 bucata si am zis ca nu merita dar acum m-am razgandit insa nu mai dau de site-ul ala. Voi ce siteuri mai stiti excluzand: Reclama !!!! ???? Mersi! Link spre comentariu
Shambala Postat Septembrie 26, 2005 Partajează Postat Septembrie 26, 2005 am luat de la Petra - Iasi niste tuburi de BR de 7,7cm diametru si 11,1 cm lungime, buza negru mat frumos rotunjita (fara a fi totusi cu adevarat evazata) cu 4,3 lei.si inca unele de 7,2cm diametru si 7,2 cm lungime cu 3,5 lei.chiar daca nu apar pe site, suna la oricare din numere, cere magazinul si intreaba acolo de ele. este un tip dragut cu care te poti intelege.nu stiu de unde le cumpara ei, dar in Iasi au fost de departe cele mai ieftine.ps - lungimea se poate prelungi la nevoie cu teava de pvc Link spre comentariu
DorinD Postat Septembrie 26, 2005 Partajează Postat Septembrie 26, 2005 Kpone, de unde esti? Daca esti din Bucuresti ma mir ca n-ai dat inca de asemenea porturi, te impiedici de ele pe strada daca treci prin zona Teiu' Doamnei si nu numai. Chiar si in Baia Mare am vazut in vreo trei magazine asa ceva. Link spre comentariu
Vizitator Kpone Postat Septembrie 26, 2005 Partajează Postat Septembrie 26, 2005 #DorinD sunt din Buzau,am spus asta cand am deschis topicul si in orasul asta am cautat peste tot insa tuburi la dimensiune care imi trebuie mie nu sunt(Frunzila mi-a recomandat un tub de 75 mm diametru si 100mm lungime).........cred k nu are nimic dak este putin mai gros 75-80mm cred ca merge insa nu am de unde sa fac rost si asta e motivul pt care am apelat la ajutorul vostru.Nu cred k are rost sa vin in bucuresti pentru 2 tuburi de bass reflex Dak poate cineva sa-mi trimita prin posta ar fi minunat.Mersi! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum