Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajuto cu porturi de bass reflex

Vizitator Kpone

Postări Recomandate

sal,sunt dintr-un oras unde nu se gaseste absolut nimic,Buzau, si de aceea apelez la ajutorul vostru.Stie cineva un site de unde as putea face comanda online de 2 porturi bass reflex 75mm diametru si lungimea minima de 10 cm?sau daca e cineva sa-mi trimita prin posta porturile necesare?mersi!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

1

• Shambala

1

• radue

1

• DorinD

1

Top autori în acest subiect

Vizitator Kpone

Deja am teava PVC gri pe care o folosesc momentan dar nu-mi place din punct de vedere estetic.In urma cu 2 saptamani gasisem exact ce-mi trebuia pe un site insa costa 35 000 bucata si am zis ca nu merita dar acum m-am razgandit insa nu mai dau de site-ul ala.

Voi ce siteuri mai stiti excluzand:

Reclama !!!!

????

Mersi!

Link spre comentariu

am luat de la Petra - Iasi niste tuburi de BR de 7,7cm diametru si 11,1 cm lungime, buza negru mat frumos rotunjita (fara a fi totusi cu adevarat evazata) cu 4,3 lei.si inca unele de 7,2cm diametru si 7,2 cm lungime cu 3,5 lei.chiar daca nu apar pe site, suna la oricare din numere, cere magazinul si intreaba acolo de ele. este un tip dragut cu care te poti intelege.nu stiu de unde le cumpara ei, dar in Iasi au fost de departe cele mai ieftine.ps - lungimea se poate prelungi la nevoie cu teava de pvc

Link spre comentariu

Kpone, de unde esti? Daca esti din Bucuresti ma mir ca n-ai dat inca de asemenea porturi, te impiedici de ele pe strada daca treci prin zona Teiu' Doamnei si nu numai. Chiar si in Baia Mare am vazut in vreo trei magazine asa ceva.

Link spre comentariu
Vizitator Kpone

#DorinD sunt din Buzau,am spus asta cand am deschis topicul si in orasul asta am cautat peste tot insa tuburi la dimensiune care imi trebuie mie nu sunt(Frunzila mi-a recomandat un tub de 75 mm diametru si 100mm lungime).........cred k nu are nimic dak este putin mai gros 75-80mm cred ca merge insa nu am de unde sa fac rost si asta e motivul pt care am apelat la ajutorul vostru.Nu cred k are rost sa vin in bucuresti pentru 2 tuburi de bass reflex :) Dak poate cineva sa-mi trimita prin posta ar fi minunat.Mersi!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări