Vizitator daniel_mkd Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Salut. Am cumparat acum cateva zile un amplificator auto marca Uher 2x100.Toate bune si frumoase. Am ajuns aksa, l-am desfacut si s-a constat ca avea un TA8210AH, deci nici o putere de 2x100 :((Pot inlocuii cu ceva acest TA s-au vii se pare cunoscut acest amplificator k sa ii pot face ansamblul lui original? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Octombrie 8, 2010 Administratori Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Nu poti face nimic, ai luat teapa Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 puterea reala a acestui aparat este cam de 2 x 18w / 4 ohmi...! asta e tot ce veti putea scoate ever din aceasta scula...! modificari...? NU EXISTA ASA CEVA IN CAZUL DVS...! subscriu si eu la parerea domnului vasile cum ca ati cam fost tras pe sfoara...! Link spre comentariu
Vizitator daniel_mkd Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Bine k macar functioneaza ))dar si asa nu am ce face cu el :( Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 poti face o modificare: sa dai toata placa afara, eventual pastrezi conectorii si montezi 2 kituri cu tda1562 si o sa ai 2 x 50W Link spre comentariu
Vizitator daniel_mkd Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Le pot lega macar sa obtin ceva gen 1x40 w? Link spre comentariu
Vizitator daniel_mkd Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Le pot lega macar sa obtin ceva gen 1x40 w?cam la asta ma gandeam .. sa bag in cutie alt kit.. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 nu ai cum sa legi pt 1 x 40 pt ca integratul are deja iesirile legate in punteimi pare rau pt tine dar in afara de modificarea de care ti-am zis mai sus nu prea ai ca sa facipartea proasta la acea modificare este ca integratele mentionate sunt in jur de 50-70 lei bucata :cry: Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 la 27 lei iei o chinezarie in toata regula Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum