Vizitator giurescu Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu un sfat.Am o problema cu un preamplificator pentru doza de pick-up (Pro-jekt Tube Box).De la o vreme, unul din canale se aude foarte incet si zgomotul de fond a crescut mult.Daca schimb intre ele cele doua lampi ale preamplificatorului, problema se muta pe celalalt canal. De aici am dedus ca lampa cu pricina s-a defectat.Pe lampa scrie numai Pro-jekt Audio Systems, dar in specificatiile tehnice producatorul precizeaza ca preamplificatorul este dotat cu doua lampi ECC83.Acum eu sunt nelamurit daca trebuie sa schimb ambele lampi sau ajunge daca o schimb numai pe cea defecta.Deasemeni, nu stiu daca trebuie sa caut lampi de la un anumit producator sau de o anumita calitate...orice sfat este binevenit, multumesc Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Salut. Cel mai bine ar fi să le schimbi pe ambele cu tuburi noi. Link spre comentariu
Vizitator giurescu Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Multumesc pentru raspuns.Am banuit ca solutia ideala este sa schimb ambele tuburi.Unde as putea gasi doua astfel de tuburi si ce marca ar fi mai bine sa caut ? Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Lămpi poţi găsi aici, de exemplu:viewtopic.php?f=59&t=34520&p=607335#p607335 Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Octombrie 22, 2010 Partajează Postat Octombrie 22, 2010 Daca poti achizitiona lampile pe probate ar fi cel mai bine.Montezi tuburile si asculti cum suna, raman cele care i-ti plac.Diferite firme construiesc ECC83, fiecare are caracteristicile sale.O varianta ar fi si 6N2P cu mici modificari.Poti cumpara cate 2 bucati de ce marci gasesti disponibile, le montezi si selectia o faci dupa cum suna.Daca nu ai pretentii asa mari, cumperi ce gasesti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum