Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SFAT SCHIMBARE LAMPI PRO-JEKT

Vizitator giurescu

Postări Recomandate

Vizitator giurescu

Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu un sfat.Am o problema cu un preamplificator pentru doza de pick-up (Pro-jekt Tube Box).De la o vreme, unul din canale se aude foarte incet si zgomotul de fond a crescut mult.Daca schimb intre ele cele doua lampi ale preamplificatorului, problema se muta pe celalalt canal. De aici am dedus ca lampa cu pricina s-a defectat.Pe lampa scrie numai Pro-jekt Audio Systems, dar in specificatiile tehnice producatorul precizeaza ca preamplificatorul este dotat cu doua lampi ECC83.Acum eu sunt nelamurit daca trebuie sa schimb ambele lampi sau ajunge daca o schimb numai pe cea defecta.Deasemeni, nu stiu daca trebuie sa caut lampi de la un anumit producator sau de o anumita calitate...orice sfat este binevenit, multumesc :)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ratza

2

• MiniTehnicus

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...

Daca poti achizitiona lampile pe probate ar fi cel mai bine.Montezi tuburile si asculti cum suna, raman cele care i-ti plac.Diferite firme construiesc ECC83, fiecare are caracteristicile sale.O varianta ar fi si 6N2P cu mici modificari.Poti cumpara cate 2 bucati de ce marci gasesti disponibile, le montezi si selectia o faci dupa cum suna.Daca nu ai pretentii asa mari, cumperi ce gasesti. :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări