Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme cu un ''Genius SW-HF5.1-5000''

Postări Recomandate

De blocat nu ţi-l blocheaza problema e din preamplificatoarele de la intrare ,vezi cu o cască pănă unde vine semnalul.Sunt mai multe etaje de preamplificare după cum vad pe schemă,îi dai la intrare semnal din deck si vrifici după fiecare etaj semnalul.Diferenţa intr-e integrate e putearea TDA TDA7265 are 2x20W si TDA7269 are 2x10W

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

am incercat pana unde vine semnalul , si vine semnal in circuitele de la sateliti pe conectorul (CON23)dar nu se aude nimic ,,,,,,totusi finalii de la sateliti sunt noi si nu cred sa fie arsi pe conectoru (CON7) pe care e intrarea in subwofer si totodata face legatura intre cele 2 placi (subwofer si sateliti) nu vine semnalproblema cred ca ar fi pe la ''stend by1'' unde am avut intrerupt zenerul D23 de 5V1Z si rezistenta R50 de 180R incalzita binepoate vreunul din voi ati intalnit asa defect si sa dori sa va dati o parere ,,,,,,,,astept un raspuns

Link spre comentariu

vad ca nu mi-ati mai raspuns niciunul ,,,,am rezolvat sistemul genius si merge super ,,,,,,,nu are nici un zbarnait pe subwofer si are destul de mare putere pentru o cameraasa ca fapt divers sa va zic ce defect a avut :are 2 conectori cu 2 pini pe subwofer si idiotul care a schimbat finalii de pe sateliti i-a inversat si a bagat tensiunea de stend-by pe potentiometru de la subwofer , arzind in acest fel zioda zener D23 si rezistenta R50era sa nu observ ca sunt conectorii inversati fiind concentrat asupra finalilor si a circuitelor de preamplificare cateodata un idiot nestiutor care umbla aiurea in cate un aparat iti da de lucru mai mult decat iti vine sa crezi salutare si spor in ceeace va puneti in gand sa realizati

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
Vizitator alegatorul

salut

http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet- ... T2258.html << asta mi s-a ars !

controlerul electronic al volumului pe toate cele 6 canale ce formeaza sistemul 5.1,un reglaj general de volum in care se face controlul printr-o tensiune de comanda simultan la toate cele 6 canale...

unde gasesc sau daca are cineva ? un pret informativ sau ceva de modificat / schimbat .. o alternativa concreta

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări