Vizitator Ford_V6 Postat Septembrie 25, 2005 Partajează Postat Septembrie 25, 2005 Ce parere aveti despre aceste incinte ? Vreau sa dau comnda sapt asta la un atelier de tamplarie pentru carcase.Din pacate nu am bani acum si de difuzoare care am vazut ca sunt destul de scumpe.GF 200 2 x 4 Ohm - 113 E bucataG 25 FFL 8 Ohm - 57,88 E bucataMa gandeam sa folosesc alta combinatie de difuzoare mai ieftine . . . ce parere aveti . . .a folosit cineva incintele astea cu alte difuzoare decat cele recomandate ? Eventual tot Visaton dar cu bobina simpla. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Septembrie 25, 2005 Partajează Postat Septembrie 25, 2005 te afli intr-o situatie destul de nasoala in care trebuie sa cauti difuzoare in functie de incinta :roll: Sa stii ca e destul de greu sa gasesti , dar nu imposibil.foloseste un program de simulari , si introdu datele difuzoarelor care ti le permiti si vezi care se potriveste mai bine in incinta aceea. Link spre comentariu
pavcostel Postat Septembrie 25, 2005 Partajează Postat Septembrie 25, 2005 Ia incearca si ALTO II de la acelasi producatorS-ar putea sa iesi mai bineCu stima,Costel Link spre comentariu
Vizitator Ford_V6 Postat Septembrie 25, 2005 Partajează Postat Septembrie 25, 2005 Si alto II este o varianta . . .si este chiar ieftina . . . .cam 150 de euro difuzoarele si retelele de separare . . . cred ca pana la urma ma decid pe alto II Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Septembrie 25, 2005 Partajează Postat Septembrie 25, 2005 cred ca e cea mai buna alegere Link spre comentariu
Shambala Postat Septembrie 25, 2005 Partajează Postat Septembrie 25, 2005 eu nu sunt sigur ca este chiar cea mai buna alegere. depinde ce vrei sa obtii. GF-200 este un difuzor destul de bun, (ei zic f. bun) dar din pacate scump; W170 este destul de slabut, chiar daca este mult mai ieftin. in varianta propusa vei obtine un bas cam anemic. o solutie un pic mai buna ar fi W200S/8Ohm, iar un compromis (tipic romaneasc :? ) ar fi o incinta cu 2xW200S/4ohm in serie si un G20SC pe inalte. sau in varianta 3 cai - cu W200/8ohm + W130/8ohm + G20 SC/8ohm. daca vrei si mai mult, cu 2 x W200S/4ohm (serie) + W130/8ohm + G20SC. Desi asa te apropii ca bani de VIB 2000 ... toate astea daca nu esti la prima incercare si ai un pic de experienta ... sau un pic de ajutor de la coforumisti . oricum, eu as sugera sa nu te apuci de incinta pina nu ai difuzoarele, iar acestea pina nu ai un proiect complet asupra caruia te-ai hotarat definitiv. crede-ma, iti vorbesc dintr-o lunga si trista experienta. o alta varianta care cred ca merita atentie este incinta VTP. Un pic mai greu de facut dar vad ca toti sunt entuziasmati. esti din Bucuresti - poate reusesti sa treci sa asculti una. (doua ) Link spre comentariu
bogdan69 Postat Septembrie 25, 2005 Partajează Postat Septembrie 25, 2005 Chiar suna bine VTP. Sa faci cutia nu este greu deloc. Doar pare. Eu lle-am construit in 3 zile(cutiile) si nu am experienta prea vasta si nici cine stie ce scule. Difurile folosite au fost Monacor Wofer SPH165KEP si tw DT300 care au costat 780 lei toate 4. Filtru ordin II dupa cum spune VTP la el pe Site.Componentele pentru filtre luate de la Vasile 120lei( am luat condensatori MKT si rezistente pentru atenuarea TW MOX) Asta e proiectul care initial era pe site-ul lui VTP cu difuri chinezesti si woferul de 6"1/2. Daca vrei cu Wofer de 8" vezi in ultimul numar de Tehnium sau daca nu gasesti revista da-mi mail-ul pe privat si-ti trimit proiectul. Suna sigur mai bine decat multe boxe(si am ascultat ceva ceva pana acum) In orice caz se aude mai bine decat Alto II si la pret iesi mai jos. Eventual ia legatura cu VTP si poate te ajuta cu o auditie ca el are vreo 10 variante cu diverse difuzoare. Link spre comentariu
Vizitator Ford_V6 Postat Septembrie 25, 2005 Partajează Postat Septembrie 25, 2005 VTP inseamna cumva Voight traped pipe ??? Link spre comentariu
Shambala Postat Septembrie 26, 2005 Partajează Postat Septembrie 26, 2005 VTP inseamna in primul rand: dl. ing. Aurelian Mateescu, dl. prof. Gheorghe Alexandrescu: Constructia incintei acustice VOIGT Tapered Pipe http://www.netxpert.ro/index.php?option ... &Itemid=56 ai vrut sa fii malitios sau chiar n-ai citit nimic pe forum de[spre] VTP ? Link spre comentariu
Vizitator Ford_V6 Postat Septembrie 26, 2005 Partajează Postat Septembrie 26, 2005 stiam eu ceva . . . . vazusem intr-o carte a lui Aurelian Mateescu cu ceva ani in urma o incinta ca asta si i-mi ramasese undeva intr-un colt al memoriei . . .O sa ma documentez serios despre VTP si cred ca pana la urma asta o sa fie constructia pe care o sa o abordez.Apropo . . .mai vazusem un articol al lui Mattescu despre incinta TQWT . . . o sa-l caut si sper sa pot face o comparatie . . . . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum