menthorul Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Foarte reuşit proiectul !îl urmăresc cu interes !Felicitări ! Link spre comentariu
Putz Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Urmareste-l....au trecut 2 ani si nu a mai zis nimeni nimic.Sunt tare curios si eu in ce stadiu e proiectul. Link spre comentariu
godFather89 Postat Februarie 1, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2013 hT_T2vuN2VU Am scos sunetul pentru ca au aparut ceva "perturbatii" pe parcurs.In curand o sa pun detalii despre un nou proiect pe blog. Link spre comentariu
fratello Postat Februarie 2, 2013 Partajează Postat Februarie 2, 2013 Felicitari ! Link spre comentariu
homer Postat Februarie 3, 2013 Partajează Postat Februarie 3, 2013 Foarte interesant proiectul. Se vede ca exista multa pasiune in ceea ce faceti. Felicitari ! Link spre comentariu
godFather89 Postat Februarie 4, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2013 Multumesc pentru aprecieri. Cred ca am pus si codul sursa pe undeva pe net. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum