Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Filtru 220 V in c.a.

Bassmann

Postări Recomandate

Buna ziua!As vrea sa-mi construiesc un fel de power conditioner in care sa intre 220 VCA si sa iasa 220VCA. Este realizabil?Il voi folosi la alimentarea de echipamente audio care au prostul obicei sa mai ia zgomote de pe retea.Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Bassmann

2

• marinescug

1

• emilberculescu

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Se poate construi si la nivel de amator.O sa caut o schema am incercat si eu mai demult dar partea mai grea este cu bobinele si nu am obtinut rezultate spectaculoase.In prezent folosesc un filtru industrial japonez VC-215FA-10 .

Link spre comentariu

Priza de pamant buna. Nulul de proetctie bun.Daca vrei sfaturi, spune si puterea pe care o doresti filtrata. In functie de putere se alege sarma.Necazul tau poate veni si de la sumedenia de surse in comutatie CE-china exported la care filtrele sunt lipsa, aruncand in retea. Mai ales la tine in oras, este o problema grava cu calitatea energiei electrice. Daca ai posibilitatea masoara ce itzi vine la tablou si o sa te minunezi. Tot ce am pus in functiune la Iasi este cu UPS cu AVR.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări