Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Difuzor necunoscut ...

Vizitator DonGarcea

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Toader

2

• CBI

1

• Optiplex

1

Top autori în acest subiect

da,este un woofer de 12' tonsilcred ca 30/80/4 ca se vede ceva ramasite din calota aia argintiearat f ciufulit din pacate si nu recunosc nici suspensia de pe margine,sa nu fie mesteritpune-i un capac ceva acolo la loc la bobina ca daca iti intra ceva pilitura metalica acolo sa vezi ce bine o sa se auda apoiincearca sa descifrezi si restul de cod dupa 30/80as vrea sa iti recomand o cutie pt el,dar sincer la cum arata nu cred ca mai are vreo treaba cu parametrii orginali nici de subwofer nu este f bun avand cursa mica,plus ca ii trebuie cutie mare 80-100L si nu va rezista(fizic) mult timp in conditiile actuale la putere respectiv frecv f joase

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator Aexander90sas

Salut am si eu un difuzor Dibeisi si nu stiu absolut nimic despre el, daca se poate sa ma ajute cineva (un cunoscator).Pe el are o eticheta mica pe care scrie pretul si codul acesta B1012\4 200w m un alt indiciu ar fi ca are pe magnet o placuta hexagonala si este prinsa in suruburi. multumesc mult.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări