Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Masina de spalat Zanussi ZWF185W

ROBEERT

Postări Recomandate

Buna seara tuturor. Astazi a venit un client la mine cu un modul programator de la aceasta masina de spalat. Am vazut ca este pleznit unul din triacele Z0607 MA si sarite niste trasee. Traseele am reusit sa le repar, dar problema este ca nu stiu unde pot gasi acest triac. Are cineva o idee unde il pot gasi sau ce echivalent s-ar potrivi? Mai jos pun niste poze cu placa " faultata ". Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ROBEERT

4

• vio2007

1

• romica-b

1

Top autori în acest subiect

• 1 lună mai târziu...

Buna seara. Scuze de intarziere. Revin cu aceasta problema: am luat montajul la purificat. Totul pare ok. Am gasit triace originale. Le-am montat si mi le-a pocnit din nou ( am masurat cu ohmmetrul motorul sa vad daca nu da la masa sau sa nu dea scurtcircuit inainte sa fac proba si parea a fi ok ). Totusi, as crede ca motorul ar fi cel in cauza ca alta explicatie nu am. Posibil sa aibe spire in scurt.

Link spre comentariu

buna seara! cele 2 triace z0607 nu sunt in circuitul motorului. triacul motorului este cel plantat pe radiatorul de aluminiu. verifica electrovalvele, r=3,5-3.7kohm

Ce-i drept, nu am schema la acest programator.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări