naminator2003 Postat Septembrie 24, 2005 Partajează Postat Septembrie 24, 2005 Oameni buni am o mare dilema.... Pe net (http://www.getjar.com de exemplu) exista o gramada de aplicatii java. Astea sunt pe 2 categorii daca pot sa zic asa : - alea care le folosesti de unul singur pe telefon - alea care iti trebuie acces net ca sa le folosesti. Exemple : browserele HTML, messengere java, fel de fel (stiti la ce ma refer nu?) Asa, toate bune si frumoase, descarci o aplicatie, o bagi pe telefon si cand ii dai sa faca vreun transfer de exemplu sa deschida o pagina, canci, zice ca merge dar nu face nimic. Eu am activat GPRS si wap imi merge perfect, dar prin browserul mobilului. Odata am sunat la orange si unu care nu prea cred ca avea habar mi-a zis ca accesul wap se face exclusiv prin browserul telefonului... :x ... Eu am sagem myx 5-2 si aplicatiile java obisnuite merg perfect... dar astealalte nu... stie cineva ce pot sa ii fac? mersi Link spre comentariu
Vizitator ftraian Postat Noiembrie 29, 2005 Partajează Postat Noiembrie 29, 2005 Daca zici ca pe browserul telefonului merge WAP ul inseamna ca trebuie sa mearga si pe aplicatiile JAVA. Aici poate fi problema de setari. Eu am lucrat cu mai multe telefoane si am folosit conexiune la internet din JAVA pana ce am dat de Nokia 6021 la care nici cum nu pot seta ca si aplicatiile JAVA sa aiba acces la GPRS WAP. Problema mea e ca 6021 nu se vinde in Romania si nu este suportat de Orange. Incearca cu setarile automate de la *100# Link spre comentariu
naminator2003 Postat Decembrie 3, 2005 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2005 eu am sagem mix 5-2 de la orange, blocat pe retea. Oricum, la meniul *100# nu e nimic legat de configurarea WAP GPRS. Stie cineva... ca am tot incercat si sunt o gramada de aplicatii java de gen browsere sau messengere. mersi Link spre comentariu
cosmin_cosmin_1 Postat Aprilie 2, 2006 Partajează Postat Aprilie 2, 2006 salut. te referi la wap unlimited de la orange? daca da,si mie mi s-a intamplat acelasi lucru. eu am un motorola e398, prin browser-ul telefonului merge perfect wap-ul, dar nici o alta aplicatie java instalata de mine nu a mers pe internet. Printre ele se afla Opera Mini. Am citit pe net si am gasit ca multa lume se confrunta cu aceeasi problema. Solutia era sa schimbi GPRS APN din "wap" (setarea implicita la wap unlimited) pe "internet". Daca faceai schimbarea, Opera Mini merge perfect. Din pacate, dupa aceasta schimbare transferul de date ESTE TAXABIL.Pe un nokia 6100 mergea totul perfect, fara nici o schimbare in setari, inclusiv Opera Mini. Concluzia mea: depinde de la un telefon la altul daca poti folosi wap unlimited cu alte aplicatii externe. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum