Vizitator Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Cracan cu invizoace, sau cornete cu bold!!!Si pe mine ma dispera nu neaparat cu mizeria, ci cu sunetele lor infernale, "Uuuuuu", "Uuuuuuuuu".Si s-au inmultit enorm in ultimii ani! :cry: Link spre comentariu
srdjan Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 iar eu care imi plac porumbeii incat le-am facut si o baterie de cuibare in curtea din spate in separanta sa o populeze, nu se intampla nimic... si e de 2 ani montata ia vezi dracovenia asta: http://www.clubafaceri.ro/director/stan ... rilor.html numa ca daca scoate sunete sexy risti sa ti se umple balconul de ulii Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Mai bine ulii,ca nu sant cotete de gaini pe o raza de 5Km,dupa ce termina cu porumbeii( unu pe zi?) pleaca ei singuri,unde au ce manca;si cred ca nu sant la fel de insistenti ca porumbeii(daca e necesar). Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Daca imi zici de unde iau un uliu si cum il fac sa vaneze porumbeii de la mine la bloc iti dau cate o bere pentru fiecar porumbel de care scap.P.S. Ficat zdravan sa ai ca te asteapta cateva navete de bere! icon_jook Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Ar mai fi o idee dar nu este prea folosita. Presul cu tepuse pus acolo unde se aseaza de obicei. In lipsa poti folosi si piuneze lipite pe margine, asa de testare. Sau, dupa exemplul cu detectorul PIR poti sa pui la alimentarea detectorului o "perdea", in partea de sus a balconului, care sa se miste la detectia miscarii. Eventual poti pune o poza cu "perimetrul" care trebuie aparat impotriva orataniilor cu aripi.Cat despre vecinii de sus, nu te opreste nimeni sa le strangi gunoiul intr-o punga, sa o legi de o prajina si, la 12 noaptea sa le-o deserti in balcon pe geamul deschis. Aici dispozitivul il faci dupa imaginatia ta. Esential este sa nu lasi urme, mai exact punga pe care o "basculezi" peste geam. Apoi ii lasi sa se certe intre ei. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Eu insami si personal sant pir,dar a tinut pana s-au prins cum sta treaba,acu se uita ciudat la mine si atat...asta e cu perdeua de material,cu apa urmeaza.Faza cu gunoiul nu tine,am rau de inaltime,dar am alte mijloace(fumul se ridica si pt un 'superior' astmatic numai fericire nu e).Uliu?La De unul poti sa-ti fac rost,problema e cum il convingi sa stea pe langa tine. Link spre comentariu
kzr66 Postat Noiembrie 21, 2010 Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 alta idee:o sfoara bine legata,cu un lat la capat,mancare cacalau,apoi astepti sa se prinda careva,dupa ce reusesti ,nu te vor mai vizita(cel putin la mine asa a fost) Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Noiembrie 21, 2010 Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 Am facut-o si pe asta,nu cu sfoara ci cu mana,dar au revenit;intradevar a fost liniste dupa dar nu a durat.Trebuie sa gasesc o solutie finala- nu SS Endlösung. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum