Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Generator pt alungarea porumbeilor

Vizitator tyc

Postări Recomandate

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• The Stressmaker

2

• suat

2

• MarioRobert

2

• Spitfire

1

Mai bine ulii,ca nu sant cotete de gaini pe o raza de 5Km,dupa ce termina cu porumbeii( unu pe zi?) pleaca ei singuri,unde au ce manca;si cred ca nu sant la fel de insistenti ca porumbeii(daca e necesar).

Link spre comentariu

Daca imi zici de unde iau un uliu si cum il fac sa vaneze porumbeii de la mine la bloc iti dau cate o bere pentru fiecar porumbel de care scap.P.S. Ficat zdravan sa ai ca te asteapta cateva navete de bere! icon_jook

Link spre comentariu

Ar mai fi o idee dar nu este prea folosita. Presul cu tepuse pus acolo unde se aseaza de obicei. In lipsa poti folosi si piuneze lipite pe margine, asa de testare. Sau, dupa exemplul cu detectorul PIR poti sa pui la alimentarea detectorului o "perdea", in partea de sus a balconului, care sa se miste la detectia miscarii. Eventual poti pune o poza cu "perimetrul" care trebuie aparat impotriva orataniilor cu aripi.Cat despre vecinii de sus, nu te opreste nimeni sa le strangi gunoiul intr-o punga, sa o legi de o prajina si, la 12 noaptea sa le-o deserti in balcon pe geamul deschis. Aici dispozitivul il faci dupa imaginatia ta. Esential este sa nu lasi urme, mai exact punga pe care o "basculezi" peste geam. Apoi ii lasi sa se certe intre ei.

Link spre comentariu

Eu insami si personal sant pir,dar a tinut pana s-au prins cum sta treaba,acu se uita ciudat la mine si atat...asta e cu perdeua de material,cu apa urmeaza.Faza cu gunoiul nu tine,am rau de inaltime,dar am alte mijloace(fumul se ridica si pt un 'superior' astmatic numai fericire nu e).Uliu?La De unul poti sa-ti fac rost,problema e cum il convingi sa stea pe langa tine.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări