Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator am 1122

Alecsandru90

Postări Recomandate

• Răspunsuri 43
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Alecsandru90

22

• remus68

8

• misuraelectronic

4

• hpavictor

3

Atunci nu poti alimenta cu el nici un amplificator din cele prezentate! 28Vca inseamna cam 39Vcc dupa redresare si filtrare. Nu vei gasi kituri cu acest fel de alimentare la tensiunea asta.Transformatorul original cum are infasurarile secundare?

Link spre comentariu

pai de asta am intrebat de un kit care ar merge alimentat la transformatorul asta (am1122 scoate 120w la 28vca , un echivalent kitului asta?)... "cum are infasurarile secundare" la ce te referi?

Link spre comentariu
:aplauze :aplauze :aplauze Ma bucur ca ai luat teapa ! Sper sa pateasca asa toti cei care cumpara lucruri furate !Stimati colegi forumisti , RCF AM1122 este un amplificator de radioficare , cu mixer 5 intrari etc si cu traf pe iesire.....nu poate sub nicio forma sa-l foloseasca stereo , presupunand ca nu este defect , dar e mai simplu sa dea un subiect pe Elforum , si sa isi bata capul altii , si nici macar la sectiunea potrivita , de service , nici poze , ca sa zici ca mai invatam ceva....Sper ca ati inteles ca un barman frustrat a furat de la carciuma unde muncea si l-a dat pe un pachet de tigari.....Este un scenariu plauzibil , usor de verificat la politie , si banuiesc ca deja se fac verificari de IP pentru a identifica adresa calculatorului userului care a deschis subiectul , care este probabil complice la infractiunea de furt calificat !Rog un moderator sa mute la sectiunea de profil , si sa stearga interventia mea , care ar putea avea concluzii eronate.....
Link spre comentariu
:da :da :da

foarte interesant....macar daca il fura si mi-l dadea cand era nou :ras: :nebun:apropo se pare ca stii multe despre furt calificat....ai experienta in domeniu ?

Sunt destul de apreciat la serviciu .......prietenii stiu de ce !Sper ca legal nu ai nimic sa iti reprosezi , vei vedea de ce , daca esti mana a treia vei fi considerat cumparator de buna credinta , daca esti al doilea , e grav , mai exista o suspiciune , aceea de aderare la grup constituit in vederea savarsirii de infractiuni , daca se va dovedi din transcripturile interceptarilor ambientale sau telefonice ca aveai cunostiinta despre originea amplificatorului ( garantat exista deja plangere la politie despre furtul unui asemenea amplificator ) si iti urez mult succes in viata viitoare , ca in asta....depinde de noroc !Nu lucrez in domeniul judiciar sau similar , nu sunt politist , nici ziarist .....
Link spre comentariu

cine stie prin cate maini a fost de a ajuns in halul asta , presupunand ca a fost furata....dar daca nu o fi fost :nebun: presupunand ca toate is furate ar trebui sa te duci la politie si cu periuta de dinti sa ti-o verifice :ras: dar nu conteaza chiar daca nu o sa mai iese un mixer amplifier... un amplificator tot o sa iasa din ea daca reusesc sa o fac ... ziceai ca e mono ...cautand pe gogo am gasit ca in zilele ei de glorie avea intrari pe 2 canale (aceiasi intrare pe 2 canale) mono din cate stiu eu se alimenteaza numai pe un canal... a mea nu mai avea intrarile deloc...placa cu intrari nu o mai avea , al 2-lea traf il are are 100v respectiv 70v , 4 ohm , 8 ohmi si com pe iesiri trafu asta cica e pentru difuzoare cu transformator...dar eu nu am vazut pana acum ....daca reusesc sa o aduc la puterea maxima dupa ce o repar... ce putere ar trebui sa aiba boxele ca sa o duca la maxim...

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări