Alecsandru90 Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 de curand am achizitionat acest amplificator de la un pierde-vara... etajul de intrare era dus...trafu dus si el ...cabluri varza...finalii buni...si m-am hotarat sa-l refac....dupa cateva zile de munca i-am pus alt transformator.. potentiometrele au iesit .....partea nasoala e ca nu imi scoate puterea maxima. as vrea daca se poate sa ma ajutati cu cablajul...curand voi pune si poze.multumesc Link spre comentariu
mircea888 Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Cum sa te ajutam cu cablajul ? probabil doresti schema cablajului, dar nici nu ai zis ce firma este.De unde stii ca nu scoate puterea maxima? poate traful tau este slab si nu are putere suficienta. Incearca sa desfaci un pic izolatia la traful vechi si sa vezi daca nu avea o siguranta termica pusa serie cu primarul, daca gasesti asa ceva atunci probabil este dusa doar siguranta si nu traful.Cand ai zis ca e dus traful ce ai gasit stricat la el? primarul intrerupt sau sare siguranta pe primar cand il alimentezi ?Bafta. Link spre comentariu
Alecsandru90 Postat Octombrie 6, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2010 trafu era dezmembrat...ca de altfel toata statiacand se apuca de reparat mesterii iese fum ala vechi era de 28v si asta e tot de 28v....... etajul de amplificare era dus....cand zic dus nu ma refer la ars...era distrus ... modelul e RCF AM1122 Link spre comentariu
mircea888 Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Chiar daca traful are aceeasi tensiune pe secundar trebuie sa aiba si aceeasi putere ca sa faca fata etajului final.Sa inteleg ca traful original avea 2x28V ? Nu ne-ai spuscum ai ajuns la concluzia ca amplificatorul nu ajunge la puterea maxima. Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 La o alimentare de +/-40V (cu indulgenţă) oare ce putere se aşteaptă de la amplif? Vreo 50W/8 Ohmi şi teoretic dublu pe 4 Ohmi (120W/4 Ohmi în reclamă). Posibil ca trafo original să fie mai puternic ca cel montat acum, consumul de la reţea era de 350W, puterea lui era chiar peste cea consumată de etajul final, dacă ar fi scos şi tensiune mai mare, scotea şi ampliful putere mai mare.. Link spre comentariu
Alecsandru90 Postat Octombrie 6, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2010 am facut o tampenie ....am facut un etaj de preamplificare cu tda 2822 ...cu transformator de 9 v... tampenia e ca mi-a intrat in scurt transformatoru cu placa de amplificare...oare ce naiba s-a mai dus acum? de bagat imi baga transformatoru curent da nema beculete la statie...nici un bazait in difuzoare nimic..... trecizez ca am punte de 4x4700 uF.... s-o fi dus puntea sau ce? toate bune si frumoase...chiar incepuse sa mearga si acum asta....creca am un noroc...am 4 finali..dar nimic nici un baz nimic nici led-uri nimic...parca a murit...ceva idei? Link spre comentariu
Alecsandru90 Postat Octombrie 7, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Chiar daca traful are aceeasi tensiune pe secundar trebuie sa aiba si aceeasi putere ca sa faca fata etajului final.Sa inteleg ca traful original avea 2x28V ? Nu ne-ai spuscum ai ajuns la concluzia ca amplificatorul nu ajunge la puterea maxima.2x14are vu metru din leduri statia.ultimu led e rosu...niciodata nu a palpait...incercat si cu inalte la refuz..acum am o intrebare .ar trebui sa reconditionez statia asta sau sa incep una noua?momentan am prefinalii arsi...sa vad cand o sa am timp o sa ii schimb..daca e sa incp una noua imi dati un nume de placa amplificare...eventual una care sa o pot alimenta la traful meu.multumesc...in cel mai rau caz o duc la un electronist sa o faca cap-coada...dar nu mai e aceeasi implinire Link spre comentariu
remus68 Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 am facut un etaj de preamplificare cu tda 2822 ...trecizez ca am punte de 4x4700 uF... Daca ai facut un preamplificator cu acel integrat si ai folosit o punte de 4 x 4700 microfarazi... iti recomand sa duci cit mai repede acel amplificator la cineva priceput in ale depanarii, altfel ramii fara el ! Link spre comentariu
Alecsandru90 Postat Octombrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2010 am facut un etaj de preamplificare cu tda 2822 ...precizez ca am punte de 4x4700 uF... Daca ai facut un preamplificator cu acel integrat si ai folosit o punte de 4 x 4700 microfarazi... iti recomand sa duci cit mai repede acel amplificator la cineva priceput in ale depanarii, altfel ramii fara el !scuze de erorile gramaticale..eram obosit in seara aia , la tda 2822d am punte de 2200uF si este alimentat la 12v..la amplificator am puntea de 4x4700 ...referitor la amplificator mi-a intrat 9v pe semnalul de intrare.si se pare ca a decedat..ai vreo idee ce s-ar fi dus?nu-s acasa la mine si nu dispun de aparat de masurahttp://img3.imageshack.us/img3/2226/bya ... ru0059.jpg Link spre comentariu
Alecsandru90 Postat Octombrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2010 http://www.site cu continut explicit.ro/download/1783953.6/Imagini.zip cateva imagini cu pcb-ul Link spre comentariu
Alecsandru90 Postat Octombrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2010 imaginile se vad cam prost(fiind facute cu telefonul) am pus un mic video facut cu camera http://www.site cu continut explicit.ro/download/1784217.6/VR_MOVIE.avi Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Nu aveti voie sa accesati acest fisier in mod direct. asta apare acolo, încarcă pe un sait mai serios nu la ăsta de curve. Link spre comentariu
Alecsandru90 Postat Octombrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2010 http://www.site cu continut explicit.ro/1635532.8 cidat vad ca nu merge link direct curve necurve iti faci treaba cu el Link spre comentariu
remus68 Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 la tda 2822d am punte de 2200uF...la amplificator am puntea de 4x4700 Si la asta ma refeream cind am spus sa apelezi la cineva care se pricepe la electronica! Ce e aia "punte de 2200uF"? De "condensator electrolitic" ai auzit? Dar de "punte redresoare"? Link spre comentariu
Alecsandru90 Postat Octombrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2010 lasand la o parte diodele si puntile de filtraj..is incepator...am ceva notiuni de baza...orice corectie e binevenita...din greseli invatam...referitor la amplificator...daca ma poti ajuta ...pe semnalu de intrare mi-au intrat 9v si nu mai reactioneaza deloc..ai idee ce s-ar fi ars? multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate