misu ploiesteanu Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 de cind e frig afara iar am activitate in pod. are cineva o schema de generator de ultrasunete pentru alungarea soarecilor ??? Link spre comentariu
miron1947 Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 generator de ultrasunete pentru alungarea soarecilor ???Vedeti aici http://electroschematics.com/81/acoust-mice-rat-repellent-circuit-schematic/ ,dar daca aveti pisici sau caini in casa, vor fi si ei afectati. Link spre comentariu
Vizitator vdrapaca Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 generator de ultrasunete pentru alungarea soarecilor ???Vedeti aici http://electroschematics.com/81/acoust-mice-rat-repellent-circuit-schematic/ ,dar daca aveti pisici sau caini in casa, vor fi si ei afectati.Nu este eficienta... Am testat. Soarecii se duc la vecini se obisnuiesc cu sunetul si apoi se intorc.Cel mai eficient este un motan hranit doar cat sa se aciueze in pod. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Si putoarea?(a motanuluica se gata si soareci aia,adica papa) Link spre comentariu
Spitfire Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Mai eficient ar fi un soi de metronom, care sa produca pocnete in ritm aleator, soarecii nu suporta asta chiar deloc. Un sunet constant de frecventa inalta ii deranjeaza la inceput, dar se obisnuiesc, si-si cara nucile acolo in continuare... Link spre comentariu
marinescug Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Cu ticaitul ceasului mecanic prins de perete/grinda si cu ceva smoace de par rezultate in urma periajului cainelui / matzei (lenese evident) nu mai vin tovariasii la carat nuci. Matza si hrania bne prinse shoareci pentru ca o face de placere, din joaca. Link spre comentariu
misu ploiesteanu Postat Octombrie 6, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2010 mita nu am, iar podul e aproape inchis , ar trebui sa am si grija ei...am citit undeva de un asemenea dispozitiv care ( spuneau ei ) schimba frecventa din cind in cind ca sa fie cit mai stresant. (pentru soareci) Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Incearca si cu HV,dar nu da mai mult de 1kV sa nu trebuiasca sa strangi hoituri. Link spre comentariu
miron1947 Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 schimba frecventa din cind in cindAsa.[attachment=0]RatRepeller.jpg[/attachment][attachment=1]1.gif[/attachment] Link spre comentariu
blue Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Un oscilator cu TLV (tensiune liniar variabila ) intre 8-40Khz, urmat de un etaj de putere cu un traductor piezo eficient rezolva problema, asa ceva am construit cu ani in urma cind aveam sobolani in pivnita, dupa citeva zile nu am dedectat nici o miscare, practic pina in ziua de azi nu am mai avut nici o vizita in subsol, cel putin nu am observat vreo miscare, trebuie sa caut schema folosita... Link spre comentariu
blazeu Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Si eu sunt interesat! Am achizitionat de mai mult de un an un tweeter piezo si nu ma pot hotari intre solutia amplificatorului in punte (prezentata mai sus ) si cea a (auto)transformatorului ridicator (pe care am vazut-o in constructia unei sirene, e adevarat, acustica, dar care mi-a "spart urechile" (era o sirena din-aia cu baterie proprie))Poate asa sparg si blestemul ESR (de cate ori incerc sa-l finalizez, apare cate o urgenta!!!)Oricum, in acest anotimp se aciuiaza rozatoarele, si e momentul pentru contramasuri.Toate cele bune! Link spre comentariu
Vizitator cronos Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 aceeasi problema o am si eu cu soarecii de cand am izolat peretii interiori ai unei camere cu poliestiren. credeti ca un asemenea montaj are efect si prin peretii? Link spre comentariu
maverik_ro Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 ma bag si eu la o schema dintrasta eventual daca are cineva un pbc cu totul .... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum