Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Voltmetru/Ampermetru cu PIC 16F877A

Postări Recomandate

Liviu: se vede clar: programul are 4345 bytes, adica 2345 bytes peste limita de 2kB permisa de varianta free. Nu poti compila cu licenta demo.Daca ai mai scoate din mesajele alea cu Hello si alte glumite, poate ai cobori sub 2kB si ai putea sa compilezi in cei 2kB permisi free.Robert: acele "erori" sunt hint-uri si warning-uri. La erori pur si simplu nu-ti compileaza ca sa-ti zica cat la % samd de ROM si RAM.Hex-ul are 24kB in Windows explorer. Ataseaza aici arhiva cu tot proiectul. Este cam 100kB deci merge (limita fiind 500kB).

Editat de thunderer
Link spre comentariu

Salutari din Amsterdam.Robert, tu ai compilat deja. In pofida acelor mesaje de avertisment.Ce ai de facut acum:1. Inveti sa creezi un proiect. Vezi in Help.2. Suprascrii fisierul cu extensia .c peste cel creat automat de proiect. Sau copiezi continutul (deschizi fisierul .c cu Notepad - cel de l-am compilat eu) direct in noul fisier creat de proiect. Apoi vei compila fara nici un avertisment.3. Incepi sa te joci cu programul. Stergi/modifici cate un singur lucru odata. Compilezi si testezi. De merge, treci la schimbarea a 2-a. Altfel, mai incerci. Asa vei invata multe, intelegand cum merg unele dintre lucruri. De nu merge deloc, intrebi aici pe forum. Cineva tot va raspunde.Compilatoarele Mikro sunt pentru toate nivelele de utilizatori. Spor la treaba.

Link spre comentariu

buna ,da am compilat asa arata dar hexul pe care il genereaza e gol in ciuda faptului ca imi arata 23,450kb si cind dau import hex in pickit2
acolo numai fff ffff uri imi apar asta cam nu am inteles si ma cam scos din sarite si cu avertismentele alea pe care le da e ciudat.
Dar totusi cred eu ca ceva ceva nu fac eu bine de nu vrea sa compileze,dar sper ca totusi incercind si mai cu un pic de ajutor de pe forum tot voi reusi nu ma las batut asa de usor. Multumesc foarte mult pentru rabdarea avuta cu mine si pentru ajutor chiar si daca va aflati in voiaj..o zi buna

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări