The_Reaper Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Salut, am mai mesterit putin la voltmetru, dar nu oscileaza tensiunea si nici intensitatea??? Ce poate avea?? Link spre comentariu
The_Reaper Postat Noiembrie 12, 2012 Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 Si o poza cu lcd-ul, unde tensiunea si curentul nu oscileaza??? Link spre comentariu
costi002 Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 ce intelegi prin oscileaza? adica nu se modifica valoarea afisata in functie de tensiunea/curentul masurat? Link spre comentariu
GeoMar Postat Noiembrie 13, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 Si o poza cu lcd-ul, unde tensiunea si curentul nu oscileaza???Ca sa te putem ajuta, trebuie sa ne arati si noua ce ai facut tu acolo, sa vedem si noi despre ce este vorba.Cateva poze calitative cu partea traseelor, componentelor, cum ai scris PIC-ul, cu ce soft, a dat ceva erori, etc.Asa cum ai gasit acel traseu intrerupt, mai poate fi altul, sau poate a ramas de la corodare/lipire ceva punti finute intre trasee.NU are cum sa nu functioneze, a fost realizat deja in cateva exemplare de diversi useri de pe elforum.Bafta. Link spre comentariu
The_Reaper Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Salut, deci voltmetrul meu lucreaza pe dos adica daca maresc tensiunea din sursa se modifica intensitatea din voltmetru, iar celelalte raman la 0.???? Link spre comentariu
GeoMar Postat Noiembrie 15, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Pai inseamna ca le-ai conectat invers, tensiune la amperi si amperi la tensiune,Dupa cate spui tu asta ar fi singura explicatie.Ceva poze de calitate ale cablajului, partea cu piese, se pot posta? Ca sa vedem ce ai facut tu acolo. Link spre comentariu
The_Reaper Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 N-au fost conectate invers, o sa refac maine cablajul, (acum am ramas fara hartie). Aceasta este varianta 1 , cu strapuri ... Scuzati calitatea pozelor, au fost facute cu tel mobil Link spre comentariu
GeoMar Postat Noiembrie 15, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Daca este realizat corect, componente bune/ verificate, fara scurturi intre trasee, TREBUIE sa functioneze.Deci tu ai sigur ceva gresit, sau in neregula.Inca o poza cu Volt-Ampermetrul meu, realizat cu PIC 16F877A care "utileaza" o sursa 0-30V si 0-3A. Link spre comentariu
The_Reaper Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Frumos, felicitari, o sa il refac maine de la 0, cu alte componente, si sa mai verific in ca o data cablajul cu schema, ca in schema apar mai putini conzi din aia de 100nf, si sa vedem dupa aia , daca nu merge at o sa il fac pe asta http://www.electronics-lab.com/projects ... index.html Link spre comentariu
GeoMar Postat Noiembrie 15, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Conzii aia de 100nF, DA sunt mai multi, dar "nu strica" pentru decuplare. Mai atasez cateva poze din timpul realizarii lui, cablajul realizat cu transfer de toner, nu aveam UV Box pe timpul ala, nici burghiu "de carbura". Apropo, tu l-ai alimentat cu +/- 5Vcc? Sau doar cu +5Vcc? Link spre comentariu
The_Reaper Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 este alimentat ca in schema +/-5vcc Link spre comentariu
adicontakt Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 LEGATURA DE MASURAREA CONTEAZA CUM AI FACUT_Oe un pdf cu modul de legare pentru a masura curentul si tensiunea Link spre comentariu
The_Reaper Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 legaturile au fost facute corect, banuiesc ca e vreun scurt pe care nu l-am observat Link spre comentariu
Myhayxx Postat Noiembrie 17, 2012 Partajează Postat Noiembrie 17, 2012 problema cred ca este din alimentare..verifica cat scoate 7905 si 7805 intre ficare fata de masa trebuie sa ai 5V. iar intre iesirea lui 7805 si 7905 ar trebui sa iti dea 10V. si atentie ca unul este negativ iar celalat pozitiv..verifica masuratorile acestea si revino cu detalii.. Link spre comentariu
The_Reaper Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 Am refacut cablajul, am reprogramat pic-ul, dar acum nu se initializeaza display-ul, deci problema cred ca este din soft, o sa-mi fac si alt programator , si vedem atunci, daca vrea sa mearga. :cry: :cry: :cry: . PS. de acesta ce spuneti??? http://www.electronics-lab.com/projects ... index.html, l-a facut cineva???. as vrea sa-la fac si pe asta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum