The_Reaper Postat Octombrie 23, 2012 Partajează Postat Octombrie 23, 2012 categoric da , al meu e facut fara partile respective poti pune te rog schema si hex-ul ?? Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 23, 2012 Partajează Postat Octombrie 23, 2012 sa le caut sa vad pe unde sunt Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 24, 2012 Partajează Postat Octombrie 24, 2012 http://i.imgur.com/LjUSa.jpg si hexul in atasament (shimba extensia .txt in .hex) Multimeter.txt Link spre comentariu
The_Reaper Postat Octombrie 24, 2012 Partajează Postat Octombrie 24, 2012 Mersi mult, o sa ma apuc sa-i proiectez cablaju sa vedem ce iesePS. ai o bere de la mine. Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 24, 2012 Partajează Postat Octombrie 24, 2012 sa ai succes , daca sunt probleme suntem pe aici Link spre comentariu
GeoMar Postat Octombrie 25, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2012 Mersi mult, o sa ma apuc sa-i proiectez cablaju sa vedem ce iesePS. ai o bere de la mine.Poti folosi cablajul desenat de mine.Accesoriile (buzzer, temperatura, releu, etc) sunt pe o alta placuta "aditionala".Ce nu am inclus eu pe placa de "baza" a voltmetrului, cele 2 stabiliztoare de tensiune, +5V si -5V.Nu strica sa avem mai multe versiuni de cablaj.Numai bine si asteptam rezultatele. Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 25, 2012 Partajează Postat Octombrie 25, 2012 am si eu fisierul . lay al cablajului varianta simpla Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 25, 2012 Partajează Postat Octombrie 25, 2012 varianta fara buzzer releu etcvezi arhiva , fisierul se deschide cu sprint layoutcontributie 99,9 % geomar Link spre comentariu
The_Reaper Postat Octombrie 25, 2012 Partajează Postat Octombrie 25, 2012 Deci pana la urma cred ca o sa folosesc varianta de cablaj a lui Geomar, o sa fac si eu o varianta de cablaj dar Eagle-ul meu a luat-o pe aratura.Da nu se vad numele pieselor in silkscreen-ul lui Geomar(ex R1, C5...)download/file.php?id=6171&mode=view Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 25, 2012 Partajează Postat Octombrie 25, 2012 urmareste schema ca e usor , nici eu nu le-am avut dar am urmarit schema si am dat de ele Link spre comentariu
The_Reaper Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Geomar, mai ai cumva alt silkscreen,ca m-am incurcat si la asta vad ca nu corespunde cu schema? Link spre comentariu
GeoMar Postat Octombrie 31, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2012 Geomar, mai ai cumva alt silkscreen,ca m-am incurcat si la asta vad ca nu corespunde cu schema?Imi pare rau, nu am alt silkscreen.Dar nu inteleg de ce te-ai incurcat, este destul de simpla schema/cablajul, are putine componente, ar trebui sa te descurci.Dupa cate stiu, corespunde cu schema.Incerc cand ajung acasa, sa notez eu piesele pe silkscreen si sa postez un nou silkscreen cu notatia componentelor. Link spre comentariu
The_Reaper Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 deci, condensatorii electrolitici in schema sunt 4 iar in silkscreen apar doar 3, conzii de 100 de nano sunt 6 in schema, iar in silk screen apar mai multi, cam atat???? Link spre comentariu
The_Reaper Postat Noiembrie 1, 2012 Partajează Postat Noiembrie 1, 2012 Se poate folosi alt quartz in locul celui de 14.31818mhz, de alta valoare?? Link spre comentariu
Myhayxx Postat Noiembrie 1, 2012 Partajează Postat Noiembrie 1, 2012 Se poate folosi alt quartz in locul celui de 14.31818mhz, de alta valoare??daca ai pe acasa o placa de baza de calculator care nu-ti mai foloseste la nimic vezi ca trebuie sa fie unul de valoarea asta... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum