GeoMar Postat August 4, 2011 Autor Partajează Postat August 4, 2011 da-ne datele prietenului taucine e?Prietenul (userul) de pe Elforum, daca vrea, poate sa posteze el in topic, a dorit sa ramana anonim, este decizia lui si o respect. Link spre comentariu
adicontakt Postat August 4, 2011 Partajează Postat August 4, 2011 banuiesc ca e vb de nooob64 Link spre comentariu
nooob64 Postat August 5, 2011 Partajează Postat August 5, 2011 off topic : Vad ca pina la urma ma dibuit adicontakt :sex: on topic : Aici aveti codul sursa mai vechi pentru "super programul" controversat , si o sa vedeti ca este foarte simplu. [attachment=0]amp.volt.rar[/attachment] Link spre comentariu
25L91N11 Postat August 5, 2011 Partajează Postat August 5, 2011 Salut,Multumesc frumos. Raman dator.Respect Link spre comentariu
adicontakt Postat August 7, 2011 Partajează Postat August 7, 2011 userul francezu" mi-a facut un hex exact pe placul meua disparut si fluctuatia ultimului digit Link spre comentariu
EFTIMIE Postat August 8, 2011 Partajează Postat August 8, 2011 Poate se pune si aici daca mai sunt si altii interesati bineinteles daca userul Francezu este de acord .STIMA Link spre comentariu
francezu Postat August 8, 2011 Partajează Postat August 8, 2011 Am atasat proiectul din mikroC pro for PIC. Se compileaza cu versiunea 5.01Pentru textul de start, se modifica fisierul Splash.h si se recompileaza. Refresh-ul LCD-ului l-am setat la ~5Hz. Link spre comentariu
marik2500 Postat August 9, 2011 Partajează Postat August 9, 2011 Felicitari pentru realizare si publicare. Eu am construit unul din asta si doar asteptam sa apara ceva modificari deoarece nu-mi placea fluctuatia ultimului digit. Acum se pare ca totul e OK! Asa arata cand l-am facut http://www.youtube.com/watch?v=36wn2tU1pM8 si http://www.youtube.com/watch?v=J-95P2uy_1g. Link spre comentariu
Vizitator bzirapli Postat Octombrie 4, 2011 Partajează Postat Octombrie 4, 2011 PCB vapan aici? Link spre comentariu
Ice Age Postat Octombrie 21, 2011 Partajează Postat Octombrie 21, 2011 Va salut Se poate sa postati undeva din nou Shema Voltmetru_Ampermetru_Termometru cu PIC 16F877A cu protectie la scurt, pcb-ul si softul ?Softul am vazut ca parca e actualizat pe forum dar restul s-au pierdut o data cu reorganizarea .Va multumesc anticipat . Link spre comentariu
marik2500 Postat Octombrie 23, 2011 Partajează Postat Octombrie 23, 2011 Am cautat prin arhivele mele si am gasit ultima versiune a acestui proiect dezvoltat de GeoMar. Asadar Ice Age ia de aici!!! Link spre comentariu
GeoMar Postat Octombrie 23, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2011 Atasez cablajul & schema la Volt_Amp_Termo cu 16F877A precum si cablajul surselor auxiliare (+/-12v,+/-5v). Link spre comentariu
Ice Age Postat Octombrie 23, 2011 Partajează Postat Octombrie 23, 2011 Va multumesc mult la amindoi .Stima Link spre comentariu
Traxxx Postat Decembrie 4, 2011 Partajează Postat Decembrie 4, 2011 Am si eu o intrebare legat de program in mikroC , nu am somn si vreau sa ma joc cu el si cu sursa , imi lipseste ceva cand vreau sa fac alt hex? stiu ca se da sus la program si se salveaza hex dar nu se schimba nimic si imi da si eroare la compliere? sau nu e ca mine? scuzati de intrebari idioate da e prima data cand umblu cu el...in rest putin mplap, e din cauza ca nu e full programu?L.E. a observat cineva ca timpul pe forum este cu o ora inainte? Link spre comentariu
Traxxx Postat Decembrie 4, 2011 Partajează Postat Decembrie 4, 2011 Am scapat de demo cred, am incercat sa incarc librarii din program files din folderele mikroc dar tot nu imi iese...imi da erori....ma duc la somn si imi cer scuze si pentru acest post dar sa nu credeti ca nu am vrut sa incerc... :( http://img339.imageshack.us/img339/6877/naspa.jpg Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum