clauuuu Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Exista vreun program care sa iti spuna daca sunt bune de ceva boxele ? daca nu toate..macar woofer-ul Link spre comentariu
CBI Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 'program' care sa-ti spuna daca e bune boxele ,vorbesti serios ? macar woferul...aici poti sa-i scoti tu niste carateristici(si nu numai la wofer,la toate difurile,toata boxa) daca te pricepi sau chiar mai mult (parametrii electromecanici,caracteristica de frecv ,impedanta ,distorsiuni,raspuns la impuls).Cu toate aceste date iti poti face o idee despre cat de lucrate tehnic sunt,nu neaparat cum suna.Sunetul il evaluezi tot cu urechile,sau cu ce e intre ele mai bine zisdar mai mult ca sigur ca nu are rost de detaliez ce intelegi prin bune..la ce??? Link spre comentariu
Vizitator nimrod00 Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Sincer, nu cred ca exista asa ceva, nu cred ca prin jack-ul de la placa audio cu ajutorul unui software se poate determina caracteristicile unu difuzor.Poate vrei sa intrebi altceva dar ai formulat gresit. Link spre comentariu
clauuuu Postat Octombrie 6, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2010 pai am un subwoofer..si cred ca e construit gresit Ce scrie in manual despre subwoofer:AMP Output Power: 75WDriver Output Power: 100WFrequency Response: 30Hz~20KHzSignal Noise Ratio: 55 dBInput Impedance: >10K ohmSensitivity: Sub:50 mVPe magnet scrie 100W si atatDimensiunile subwooferului: W310xH475xD352mm / tubul de bass reflex 60mmMa gandeam sa cumpar alta membrana tot de 10" pentru ca incepe sa distorsioneze la volum mare.. Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Meseriaş subwoofer, cel puţin banda reprodusă e excelentă Link spre comentariu
clauuuu Postat Octombrie 6, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2010 eu nu stiu ce inseamna detaliile alea si faptul care ma deranjeaza cel mai tare e ca imi vibreaza totul..se aude sticla de la usi din tot apartamentul dar eu bass-ul nu il simt cine stie ce DE CE? Link spre comentariu
CBI Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 pt ca are prea multa 'calitate' in el incearca sa-l muti in alta pozitie,sa mai faci reglaje din soft-ul cu care ascultica sa faci schimbari la el decomdata e dificil,trebuie sa mai aprofundeziNU poti sa iei un dif asa la intamplare,poate si la bani maruntzi si sa-l arunci in locul celuilaltIncearca sa bagi mai multa vatelina in el sa-i mai iei din vuiala daca suna grohait rau,sau sa-i pui pe peretii tubului br fara sa-l obturezialea sunt detaliile de la amplificarea lui ce ai scirse posbil sa intre in limitare pt ca 75w nu sunt multi daca ai un di cu sensibilitate mica in cutie,mai mult ca sigursi diametrul tubului este mic 6cm pt subwofer de 10',pufuie cand face cursa mare difulcred ca ai in posesie tot un boombox veritabil de pc si ii ceri mai mult decat poatenu sunt facute pt ascultat muzica cu minime pretentii de calitate Link spre comentariu
clauuuu Postat Octombrie 6, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2010 l-am umplut cu vatelina..am astupat gaura si tot la volum mare wooferul scoate un sunet cam ciudat.. parca vrea sa pocneasca, sa se intinda se aude ca atunci cand vibreaza numarul de la masina..ceva de genul Link spre comentariu
clauuuu Postat Octombrie 6, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2010 scuze de dublu post dar nu puteam sa dau editam observat acum ca am inversat din greseala cablurile de la boxele fata ( front ) cu cablurile de la woofer si center acum am schimbat si se aude foarte diferit, si in jocuri si in filme se aude perfect si woofer-ul se aude putin mai incet.. e normal nu ? Link spre comentariu
clauuuu Postat Octombrie 13, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2010 sunt nevoit sa las iar raspuns..este construita bine incinta ? cu detaliile de mai sus Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Si de unde sa stim noi daca este construita bine? Nu prea are de ce sa nu fie construita bine. Pana sa iti pui problema asta pune-ti problema amplificatorului slab, plus cel mai probabil transformator minuscul, probabil de asta si distorsioneaza la volum mai mare.Tipul asta de distorsiuni la subwoofere mai slabe calitativ poti surveni din 2-3-4 pana la vreo 50 de motive. Link spre comentariu
clauuuu Postat Octombrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2010 si pot modifica cumva amplificatorul ? sau transformatorul? ps: am 0 cunostinte in electronica Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum