Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dif cu con din hartie suflat cu argint.

Vizitator nimrod00

Postări Recomandate

Vizitator nimrod00

Buna seara tuturor.Am o mica/ mare nelaurire; nu stiu ce sa aleg referitor la 2 perechi de boxe.Au acelasi detalii insa materialul difuzoarelor difera.O pereche are dif facut din polipropilena iar cealalta din hartie suflata cu argint.Nu inteleg cum poate influenta fiecare in parte calitatea sunetului cat si numarul de db.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• CBI

2

• Mircea Bartic

1

• dragon82

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator nimrod00

mai degraba plastic colorat,sau suflat cu vopsea decat cu Agla banii care sunt daca au difuri de 4$ bucata sa fii fericitdespre cum suna sau influente...las pe altii

Eu am inteles ca la tine toate costa 4$ si toate sunt chinezarii, insa intrebarea e alta.Care este diferenta intre ele, ma refeream la materialul din care sunt facute, nu la pret.
Link spre comentariu

Hartia este net superioara oricarei membrane din material plastic pentru aplicatii cu radiatie directa.faptul ca este suflata cu argint (ma indoiesc sincer) nu are nici un beneficiu.Au existat cazuri de calote de drivere cu microdiamante crescute prin diverse procedee pe suprafata foitei de Titan. acolo da, exista o imbunatatire clara a rigiditatii, cu modificari masive in bine a nivelului distorsiunilor si armonicilor parazite la puteri mari.

Link spre comentariu

pai nu e nici o diferenta intre cele indicate de tineamandoua au membrana de plastic colorata diferitnu au filtre garantat nici material fonoabsorbanttw este in genul aceluia alda de '200w' si calota de 'titan chinezesc' (plastic vopsit),tiutori adicamai bine cauta ceva de la magnat de ex,sau sateliti de la sisteme mai bune ,mai se gasesc pe forumurie sh,de ex erau de la JBL f buni la bani mult mai putini decat 200E cat vrei sa bagi in asteaSAL nu stiu sa faca decat mediocritati sau tzepe daca nu casti ochiilegandu-le la amplifuriele alea miniatura de 5w de pe logitecuri,nu vei obtine nirvana .Decat cu un tw ordinar,mai bine un dif de 3-4" de hartie banda larga.Va reda si inalte daca este de calitate si sunet natural si necolorat in exces.Nici o membrana de plastic nu se face asa cu usurinta daca trebuie sa mai si sune bine,cel putin nu cum cred unii,din plastic chior

Link spre comentariu
Vizitator nimrod00

Atat vroiam sa stiu :aplauze ; ca nu este nici o diferenta intre cele doua . Eu sunt pasionat de muzica electronica mai mult cat si sfera rock/punk. Nu am nevoie de calitate maxima cum ar fi nevoie la jazz sau muzica clasica, care in orice caz nu se asculta cu volumul la maxim.Nu vad de ce as da banii pe magnat cat numai doua monitoare de la ei costa mai mult decat sistemul pe care vreau eu sa pun boxele in cauza.Ideea e de a inlocui satelitii care sunt mai slabi cu ceva mai rezistent si daca se poate si cu o calitate putin mai buna, atata tot.Multumesc pentru raspuns oricum, m-am lamurit si eu, pentru ca nu gaseam raspuns pe domnul gogu.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări