Vizitator ciprian 100 Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Buna ziua deci problema e ca am un tranzistor ars si nu gasesc echivalenta pe el scrie st25c sau st2sc nu anteleg prea bine scrisul. Va rog daca aveti schema si ati putea sa mio dati cred ca mar ajuta Multumesc de ajutor Q 10 SW 5.1 HOME THEATER Link spre comentariu
mircea888 Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Spune ce notatie are pe cablaj (trebuie sa fie ceva gen Q504 ) si spune ce model de Genius este. Link spre comentariu
mircea888 Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Pe schema de la Genius 5005 tranzistorul Q10 este 2sc945, ce poate fi inlocuit cu un tranzistor uzual gen BC547 BC546 BC550. Singura problema e ca nu se potriveste la pini, dar vei putea pune tranzistorul intors un pic. Gasesti pinout la tranzistorii astia in datasheetul lor. PS: ciprian 100 a editat postul dar eu nu am mai putut sa editez (trecuse juma de ora) si de asta am facut post dublu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum