Vizitator 10nut Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 salut. mii de scuze. acest post nu este de reclama. chair nu stiu cum sa explic ceea ce vreau fara sa arat.. prin poze si linkuri. sunt un noob maxim. imi cer mii de scuze... deci. am un sony handycam DCR-SR35E. care are o telecomanda CU FIR (http://www.sony.co.uk/product/cac-other ... ies/rm-av2).. nu stiu daca se vede bine jackul de la aceasta minunata telecomanda. ok. mai am si un tv tuner - TV Tuner Extern Leadtek PalmTop TV Plus. problema este: as vrea sa conectez camera prin tv tuner dar sa folosesc si telecomanda :(.... cablul de la tv spre camera se conecteaza EXACT acolo unde intra cablul de la telecomanda.. ar cineva idee.. isi face cineva mila sa imi zica.. da domnle se poate.. cu un spliter care se cheama... sau pur si simplu. bah esti nebun nu are cum. multumesc mult pt timpul acordat si pt ajutor. ps: scuze daca am gresit sectiunea.. dar nu stiam unde sa postez.. fiind un noob... Link spre comentariu
ChRS Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Ai acelasi tip de mufa si la telecomanda si la iesirea video? Daca da, nu poti conecta ambele in acelasi timp. Eu am versiunea Sr-55 cu telecomanda fara fir, iar cand bag camera la tv, merge sa pot umbla prin meniu cu telecomanda si sa ma uit si la tv. Link spre comentariu
Vizitator 10nut Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 e acelasi tip de fir si la telecomanda si la tv tuner. cred ca este mini usb (se vede bine in linkul din poza). telecomanada cu fir este tot de la camera. cred ca ar trebui un... fel de splitter mini usb-mini usb.. dar sa aiba 2 intrari si o singura iesire.. (exista asa ceva??) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum