Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sursa de 14.5V

Postări Recomandate

• Răspunsuri 72
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

sa nu conteze?conteaza si inca ce!mosul tau nici nu o sa se deschida cu traful driver pe care il ai acum si daca o sa se deschida nu o sa se deschida total d-s si poc.trebuie sa te uiti cu un osciloscop si ai sa vezi .trebuie eliminate anumite chestii.cauta datele de catalog ale fetului si vezi cat are nevoie g--s.apoi te uiti cu osciloscopul cat ai tu la iesirea driverului.

Link spre comentariu

am reusit sa il fac sa scoata flacari...... :))) era pe masina si am inchis toate geamurile in acelasi timp.... (sunt electrice) si ele se opresc la supra sarcina....si asa a explodat sursa.... pana acum am gasit toti finalii arsi si o dioda....dar dupa ce i-am schimbat a explodat un condensator si nu mai merge...... :axe:

Link spre comentariu

da cine nu a patit asa ceva in faza de teste.asta finca sunt atx de 300w care nu au protectie la consumul de curent ci au protectie doar la scurt pe iesire si la scaderea tensiunii de iesire(tu cand ai reinstalat divizoarele de tensiune ale protectiei si le-ai mutat pe 12v din toleranta rezistentelor te-ai situat la un prag superior si protectia nu a mai fost eficace).acum o iei de la capat schimbi tranzistorii arsi,si te gandesti sa faci si o protectie la curent.multa bafta.

Link spre comentariu

originale sunt mje 13009....sursa am refacuto....aveam o sursa identica..... trebuie sa caut tranzistori....si diode si apoi sa fac traful.....dupa schema vad ca pot sa modific tensiunea la tranzistorii...sa vad cu cat.... mai e o problema vad ca schema e cu 2 trafuri....tre sa le refac pe amandoua cred :))

Link spre comentariu

am incercat si eu o sursa cu controlerul care spui,am realizat-o dupa o sursa de fabrica care mergea,am facut transformatorul intocmai dupa cel original dar nu mergea,tranzistorul comutator nu comuta corect.oricum punand transformatorul original in sursa mea mergea,de unde am dedus ca ferita mea avea alti parametri decat originala.

Link spre comentariu
  • 10 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări