Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sursa de 14.5V

Postări Recomandate

am si eu nevoie de o sursa de alimentare pt niste statii auto....si mie imi trebuie sa aiba tensiune intre 14v si MAXIM 14.4v la vreo 20A..... si ma gandeam la 2 lurcruri.... 1. un transformator normal 2. o sursa de calculator modificataeu as miza pe sursa de calc ca am tensiune variabila....dar nu stiu daca e posibila treaba.... ce parere aveti?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 72
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

• 3 săptămâni mai târziu...

1.Gasesti cu Google o sursa modificată pt 13,8 V la 20 A + în Conex prin 2003 a apărut un articol2.Încearca: la o sursa buna AT - redresezi în punte folosind ramurile extreme (pt 12V) , filtrezi cu minim 2200uF la 50V si iei feed-back-ul pentru CI driver printr-un divizor cu pot. (tl 494 poate fi alimentat si la 40V) Baftă! mp

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

am schema asta la sursa....exact asta....eu vreau sa scap de tot ce nu imi trebuie...adica tre sa dezactivez +5v ;3.3v; -12v......sa imi ramana decat ramura de +12v.....problema mea e cu IC care este un sg6105.....si pe el are intrare pt fiecare tensiune ...si treaba e ca tre sa-l pacalesc.....aveti ideei?

Link spre comentariu

aveam 2 becuri faza scurta si inca 2 spoturi....am masurat cu aparatul in serie (am am masurat curentul)...a trebuit sa umblu la protectia de supra sarcina...ca prima daca nu mergea cu mai mult de 10A.... si cica sursa putea 300w :))...acum ma tenteaza sa fac o sursa pt aplificatoare gen Ipa 400 :)))).....ar fi super sa faca asa ceva....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări