Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TF228 RY228 ANDE ° C 250V 10A

ZAMFIR RAZVAN

Postări Recomandate

am si eu o rugaminte :am si eu un fier de calcat cu aburi si are (un fel de condensator ca si forma) se cheama TF228 RY228 ANDE ° C 250V 10A" acesta sa , topit. puteti să-mi spuneţi dacă acest lucru este un senzor de temperatura,un termistor sau ce este si cu ce as putea sal inlocuiesc de pe la noi de prin magazine(echivalent) si de unde as putea sal achizitionez? multumesc!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ZAMFIR RAZVAN

3

• misuraelectronic

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

multumesc si cu ce as puteao inlocui in afara sa o pun pe direct ca daca o pun pe direct banuiesc ca in loc sa se arda ea se ardea rezistenta fierului de calcat care e mult mai costisitoare

Link spre comentariu

siguranta termica a dvs nu s-a ars degeaba...! :da un motiv exista , puteti fi sigur de asta...! ea are un dublu rol de protectie...ori temperatura in zona de contact a depasit 228 de grade celsius , ori curentul prin latura de circuit unde este amplasata a depasit 10 amperi...! inainte de a elimina efectul , trebuie sa eliminati cauza...!ps....sa nu cumva sa faceti greseala sa montati pe direct... :speriat riscati sa se intimple ceva nedorit care sa necesite prezenta furtunelor purtatoare de multa apa sub presiune...doamne fereste...!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări