ZAMFIR RAZVAN Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 am si eu o rugaminte :am si eu un fier de calcat cu aburi si are (un fel de condensator ca si forma) se cheama TF228 RY228 ANDE ° C 250V 10A" acesta sa , topit. puteti să-mi spuneţi dacă acest lucru este un senzor de temperatura,un termistor sau ce este si cu ce as putea sal inlocuiesc de pe la noi de prin magazine(echivalent) si de unde as putea sal achizitionez? multumesc!! Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 este o siguranta termica de 228 grade celsius si 10 amperi... Link spre comentariu
ZAMFIR RAZVAN Postat Octombrie 4, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2010 multumesc si cu ce as puteao inlocui in afara sa o pun pe direct ca daca o pun pe direct banuiesc ca in loc sa se arda ea se ardea rezistenta fierului de calcat care e mult mai costisitoare Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 siguranta termica a dvs nu s-a ars degeaba...! un motiv exista , puteti fi sigur de asta...! ea are un dublu rol de protectie...ori temperatura in zona de contact a depasit 228 de grade celsius , ori curentul prin latura de circuit unde este amplasata a depasit 10 amperi...! inainte de a elimina efectul , trebuie sa eliminati cauza...!ps....sa nu cumva sa faceti greseala sa montati pe direct... riscati sa se intimple ceva nedorit care sa necesite prezenta furtunelor purtatoare de multa apa sub presiune...doamne fereste...! Link spre comentariu
ZAMFIR RAZVAN Postat Octombrie 4, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2010 multumesc de raspuns am sa incerc sa caut pe la magazine si sa o schimb Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum