Dr.L Postat Decembrie 27, 2010 Partajează Postat Decembrie 27, 2010 Mult mai bine era daca le conectai cu rigleta cu suruburi... Link spre comentariu
FlorinPTM Postat Decembrie 28, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Mult mai bine era daca le conectai cu rigleta cu suruburi...Mda... o sa ii fac Link spre comentariu
FlorinPTM Postat Decembrie 29, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Dupa 2 zile de test lasata la incarcart acum are 12.95v si baga in ea 250mA-300mA :cry: La anu se incarca si ea complet Link spre comentariu
TESSLA Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Pai tot nu inteleg ce vrei sa faci...adica pentru ce ai nevoie de bateria aia? Daca vrei sa o pui inapoi pe masina si trebuie sa pleci curand cu masina, foloseste un redresor adevcat pentru treaba asta. Daca vrei sa o tii in locul bateriei de la UPS, nu vad cu ce te deranjeaza ca se incarca lent. Link spre comentariu
FlorinPTM Postat Decembrie 29, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Pai tot nu inteleg ce vrei sa faci...adica pentru ce ai nevoie de bateria aia?Bateria o tin pentru backup, deci va ramine in casa.In zona in care stau eu se intrerupe de ff multe ori curentu pe saptamina ,si tine vro 2-4 ore curentu oprit Link spre comentariu
TESSLA Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Pai las-o asa, ca esti sigur ca nu te gazezi. Se incarca ea la capacitatea maxima cu timpul. Link spre comentariu
FlorinPTM Postat Decembrie 29, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Nu pot sa astept atita timp... pt ca se opreste curentu de ff multe ori pe zii Link spre comentariu
TESSLA Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Da de ce ti se opreste curentul asa des? Nu poti remedia problema asta? Ca pana la urma, penele astea dese iti mai afecteaza si alte aparate, nu doar calculatorul. Link spre comentariu
FlorinPTM Postat Decembrie 29, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Pai nu face fata trafu si il opresc ei(cica remediaza). Vara trecuta a bubuit un traf si la schimbat si tot degeaba ca nu face fata...Si seara dupa 12 am un curent la priza de doar 115v la multi li sau stricat centralele termice,figideru etc... :cry:Daca suni la ei parca au pus un robot ''SE REMEDIAZA'' mereu acelasi raspuns de 1 an si ceva...Daia vreau sa fac un redresor,sa o incarc in 24 ore macar ,o tin pe hol si dupaia decit o conectez la UPS si ma uit la tv nimik altceva Link spre comentariu
TESSLA Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Pai daca vrei sa te uiti la TV tre sa fie in buna stare bateria, asa ca " nu mai umbla cu prostii" si fa-ti un redresor la vreo 10-12 A intensitate de scurt si ai rezolvat treaba. Link spre comentariu
FlorinPTM Postat Decembrie 29, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2010 fa-ti un redresor la vreo 10-12 A intensitate de scurt si ai rezolvat treaba.Am un traf toroidal de 100-150W pe care vreau sa il pun la redresor,azi l-am bobinat pt ca avea 12-0-12 si eu nu am nevoie de 24v si am legat ambele bobine sa am 12-0 si mai mult amperaj,nu stiu citi amp are,da cred ca are cevae bun pt redresor? Link spre comentariu
TESSLA Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Merge. Oricum prin redresare mai creste un pic voltajul. Ce grosime are sarma din secundar? Link spre comentariu
FlorinPTM Postat Decembrie 29, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Ce grosime are sarma din secundar?Nu stiu exact 1 sau 0,8 Link spre comentariu
TESSLA Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Merge, da o sa se cam incinga trafuletzul. Ca sa scapi de asta, improvizeaza o carcasa cu ventilator pentru redresor. Cred ca s-ar potrivi foarte bine o sursa de calculator. Ai ventilatorul gata montat si cred ca incape si traful. Link spre comentariu
FlorinPTM Postat Decembrie 29, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Mda.. am avut noroc A incaput trafu intr-o sursa de pc dar cu o conditie ,sa prind colleru afara. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum