Vizitator matthias Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 salutare... mi-ar trebui un manual de utilizare ptr. un termostat euroster 2020 stie cineva ?? Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Acest termostat este fabricat in 2 variante euroster 2020 simplu si euroster 2020 tx rx si este identic si la fel cu Auraton 2020 tot in 2 variante .....Ce doresti sa stii. fii mai explicit aici nu suntem pe mess ....... :daAi si manualul pdf este in varianta tx ....... ma multumesc cu un simplu multumesc Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 salutare... mi-ar trebui un manual de utilizare ptr. un termostat euroster 2020 stie cineva ?? Ai rezolvat cu termostatul ........????? Link spre comentariu
Vizitator matthias Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 am rezolvat, iti multumesc mult!!! Link spre comentariu
gionel Postat Noiembrie 17, 2010 Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 Va salut ! am probleme cu un termostat AURATON RX , placa este euroster RX 2000 , cred ca este microcontrolerul dus PIC 12LC508A-04 , vreo sansa sa gasesc asa ceva ??? Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Noiembrie 17, 2010 Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 Va salut ! am probleme cu un termostat AURATON RX , placa este euroster RX 2000 , cred ca este microcontrolerul dus PIC 12LC508A-04 , vreo sansa sa gasesc asa ceva ???Cum se manifesta ....... Link spre comentariu
gionel Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Nu misca nimic !!! am tensiune pe C-ul de 470uF , din cite am urmarit pe cablaj ar fi trebuit sa lumineze LED-ul verde si rosu atunci cand cupleaza releul , ar fi buna o schema sa vad cit de cit cum lucreaza ! Link spre comentariu
Ashky Postat Noiembrie 18, 2010 Partajează Postat Noiembrie 18, 2010 Va salut ! am probleme cu un termostat AURATON RX , placa este euroster RX 2000 , cred ca este microcontrolerul dus PIC 12LC508A-04 , vreo sansa sa gasesc asa ceva ???Microcontrolerul il gasesti, da nu te ajuta cu nimic ptr ca sigur nu vei gasi softul din el. Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Noiembrie 19, 2010 Partajează Postat Noiembrie 19, 2010 Nu misca nimic !!! am tensiune pe C-ul de 470uF , din cite am urmarit pe cablaj ar fi trebuit sa lumineze LED-ul verde si rosu atunci cand cupleaza releul , ar fi buna o schema sa vad cit de cit cum lucreaza !Ai 5v dupa T7805CT...?? Schema nu gasesti ... Are dreptate si Ashky Link spre comentariu
gionel Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Pe c-ul 470uF am 14V si tensiunea de 5V exista , nu este cu 7805 , este cu R-560 ohm si DZ5V1 , cred ca este PIC-ul dus...??? Link spre comentariu
Vizitator cozma78 Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 Va rog sa ma lamuriti si pe mine, daca stiti. La un termostat Euroster 2020 TX, mi s-a stricat RX-ul, cum spunea si Gionel nu se mai aprind nici led-uri, nimic......Am facut rost de un RX de la Auraton 2020, dar nu merge, RX-ul e altfel si da mesaj luminos ca nu are receptie in antena.Cum pot rezolva..., doar cumparand alt sistem?Asta a tinut 8 ani.Recomadati ceva Radion fiabi, dar si simplu nu cu multe programe.Eu folosesc doar ON/OFF si modific temp.Q3 computhrm RF? Link spre comentariu
Mindware Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 Iti recomand Q7. Pare putin mai greoi de programat initial, dar mi se pare foarte util si versatil. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum