luckyonro Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Buna la toti. Cine poate sa imi spuna ce echivalent are un traf de linii de la televizorul schneider 21m321 cu seria de pe traf D24B57289W ?Multumesc anticipat . Link spre comentariu
naebv Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Posibil HR 81065. Link spre comentariu
luckyonro Postat Octombrie 5, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Posibil HR 81065.si unde gasesc schema? Link spre comentariu
naebv Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 M35 chassis. Link: http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/ ... 20M36.html Link spre comentariu
luckyonro Postat Octombrie 28, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2010 am gasit traful original la Reclama dar problema este ca nu merge tv, adica am toate tensiunile, trece din stby, filamentul se aprinde........ ce sa-i mai fac? Link spre comentariu
luckyonro Postat Noiembrie 1, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 Scuze pentru reclama, a fost fara voie.La tv-ul asta nu stiu ce sa mai caut.Am inalta, finalul video este bun si totusi nu am rastru, cind sting tv-ul se vede o fractiune de secunda aprins si dupa aceea s stinge.Cine poate sa ma ajute?Am masurat si alimentarile pe RGB de la tub si am tensiunile, se poate sa fie tubul?Cum sa verific? Link spre comentariu
BUGHIU Postat Noiembrie 1, 2010 Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 Cadrele le-ai verificat? Link spre comentariu
luckyonro Postat Noiembrie 3, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 Cadrele le-ai verificat?da e bine, am schimbat si stv-ul si tot asa face Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Noiembrie 3, 2010 Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 Salut! Daca mariti tensiunea Ug2 nu apare nimic pe ecran pentru a mai trage o concluzie? Link spre comentariu
luckyonro Postat Ianuarie 26, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 dupa ce l-am pus deoparte ( am avut alte treburi) m-am apucat din nou de tv si.... dupa ce am schimbat traful care crepase sursa merge, am sunet ,tensiunile sunt bune inclusiv cele de pe vct 3831, dar nu am rastru , inschimb cind sting tv se vede pentru scurt timp o lumina alba.Ce poate sa mai fie? Tubul? Link spre comentariu
luckyonro Postat Ianuarie 27, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2011 Gata l-am facut, avea scurt in soclu de la tub, am schimbat soclu cu un altul de la un monitor si acuma este totul OK Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum