Vizitator mariusster Postat Septembrie 23, 2005 Partajează Postat Septembrie 23, 2005 Salut,Vreau sa fac un mixer+preamplif 5.1 la care sa pot selecta si o varianta de intrare stereo simplu.Conversia am gindit-o asa:Stereo Left -> Front leftStereo Left -> Back leftStereo Right -> Front RightStereo Right -> Back RightStereo Left + Stereo Right -> CenterStereo Left + Stereo Right -> WooferE gindita bine sau ma complic inutil cu sumarea aia pt bass si centru ?Marius Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Septembrie 23, 2005 Partajează Postat Septembrie 23, 2005 pai e bine gandit.....insumarea o poti face cu 2 rezistente si optional preamplif.......oricum mai trebuie un filtru trece jos si un preamplificator dupa filtru pt. woofer... Link spre comentariu
andiy Postat Septembrie 23, 2005 Partajează Postat Septembrie 23, 2005 Eu zic sa studiezi putin problema mai intai http://electronics.howstuffworks.com/su ... sound5.htm Link spre comentariu
Depanatoru Postat Septembrie 23, 2005 Partajează Postat Septembrie 23, 2005 La sistemele 5.1 Home Cinema cand pui o sursa de semnal stereo se aude numai in Woofer si Front Left si Right. Asa este normal sa asculti stereo , daca le conectezi asa cum ai zis tu iese un fel de pseudostereo. Link spre comentariu
Vizitator mariusster Postat Septembrie 26, 2005 Partajează Postat Septembrie 26, 2005 Nu am de gind sa ma complic cu decodarea surround-ului.Vreau pur si simplu ca o eventual sursa stereo auxiliara sa se auda in toate boxele. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum