Vizitator tyc Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Trafurile astea ieftine(China/Turcia) se incazesc si in gol...poate e bine sa pui un ventilator de sursa,alimentat direct de pe punte printr-un 7812. Link spre comentariu
Vizitator bogdog Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 folosesc o carcasa de sursa dezafectata cu ventilator si e foarte buna :uio Link spre comentariu
Vizitator bogdog Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 niste imagini cu sursa terminata Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Diodele punele pe radiator. Link spre comentariu
lorik199 Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Diodele punele pe radiator.Spuneti-mi si mie o metoda cu transfer eficient de caldura pt a lega pe radiator diodele acelea cu 2 terminale rotunde Link spre comentariu
Vizitator bogdog Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 o sa prind doua tablite de ele pe care o sa le aduc in sus sa semene cu un radiator da totusi am si ventilator la sursa Link spre comentariu
Vizitator bogdog Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 am folosit sursa cateva zile fara probleme dar astazi am facut scurt si a iesit fum din sursa da nu mi-am dat seama de unde si acum sursa imi da de la 27 la 30v cine ma poate ajuta? Link spre comentariu
Vizitator bogdog Postat Octombrie 16, 2010 Partajează Postat Octombrie 16, 2010 am vazut ca e de la rezistorul de 120 de ohmi se incalzeste excesiv imi puteti spune care e problema? Link spre comentariu
Vizitator bogdog Postat Octombrie 16, 2010 Partajează Postat Octombrie 16, 2010 nimeni nu ma ajuta? :cry: Link spre comentariu
Vizitator cristichd Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Cum putem realiza un montaj care sa ne indice vizual tensiunea de iesire ptr aceasta sursa?? Link spre comentariu
Vizitator bogdog Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 sunt in comert niste voltmetre analogice si sunt ieftine nu trebuie decat sa pui in paralel Link spre comentariu
vasile eugen Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Diodele punele pe radiator.Spuneti-mi si mie o metoda cu transfer eficient de caldura pt a lega pe radiator diodele acelea cu 2 terminale rotunde daca ai desfacut un aparat cu sursa in comutatie( de exemplu monitor),puteai sa veizi cum se monteaza dar mai sunt si alte modele de surse unde se intilneste Link spre comentariu
Vizitator cristichd Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Eu ma gandeam la ceva mai ''sofisticat'' gen LCD sau afisoare pe led Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Cauti frumos pe forum si gasesti atat scheme de volmetre cu leduri cat si cu LCD (la asta gasesti mai ales link).Desigur,le si poti cumpara gata facute de la diverse magazine de electronice.Deci daca doresti sa construiesti un volmetru,cauta pe forum si posteaza in continuarea topicului unde se discuta deja Link spre comentariu
Vizitator licutza Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Vreau sa folosesc sursa cu lm338k sa alimentez un montaj de 12V dar nu dintr-un transformator ci dintr-un banc de baterii de 24v.Pot renunta lacondensatorii C1 si C2 tinand cont ca nu mai e nevoie de filtraj neavand tensiune redresata?De fapt nu stiu daca si C2 este tot de filtraj poate ma lamuriti si in aceasta privinta.Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum