Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sursa 12v si 3A cine ma ajuta

Vizitator bogdog

Postări Recomandate

• Răspunsuri 51
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Vizitator bogdog

am folosit sursa cateva zile fara probleme dar astazi am facut scurt si a iesit fum din sursa da nu mi-am dat seama de unde si acum sursa imi da de la 27 la 30v cine ma poate ajuta? :sparge: :91

Link spre comentariu

Cauti frumos pe forum si gasesti atat scheme de volmetre cu leduri cat si cu LCD (la asta gasesti mai ales link).Desigur,le si poti cumpara gata facute de la diverse magazine de electronice.Deci daca doresti sa construiesti un volmetru,cauta pe forum si posteaza in continuarea topicului unde se discuta deja

Link spre comentariu
Vizitator licutza

Vreau sa folosesc sursa cu lm338k sa alimentez un montaj de 12V dar nu dintr-un transformator ci dintr-un banc de baterii de 24v.Pot renunta lacondensatorii C1 si C2 tinand cont ca nu mai e nevoie de filtraj neavand tensiune redresata?De fapt nu stiu daca si C2 este tot de filtraj poate ma lamuriti si in aceasta privinta.Multumesc!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări