Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sursa 12v si 3A cine ma ajuta

Vizitator bogdog

Postări Recomandate

• Răspunsuri 51
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• lorik199

3

• c_anicai

3

• adimoscaty

3

• Dr.L

2

Top autori în acest subiect

sal am si eu o problema. Am nevoie de o sursa de 12v pe 3A. Cine ma poate ajuta cu sfaturi? :cry: Sunt incepator asa ca luati-ma cu incetulRaman dator

Daca doresti o sursa reglabila stabilizata poti incerca urmatoarea schema cu LM338K. (maxim 5A)Schema aceasta am realizat-o si eu si functioneaza perfect.
Link spre comentariu

Foarte buna schema si lucrarea .Fiabila , practica si foarte utila .[ poate" bogdog " vrea ceva mai usor si ieftin] oricum e recomandabila schema asta." adimoscaty " Bravo pentru lucrare ! :aplauze

Link spre comentariu

n-are nevoie de transformator?

Iti trebuie transformator.Nu e chiar ceea ce cauti tu (tu cauti ceva intre 0 si 12V). Sursa aceasta scoate 1.2-25V /5A , ii pui un transformator de 2x12V de 3A (20Ron) sau unul de 5A (~40Ron)Preturile sunt cele ale unui magazin online.Cred ca se pot gasi si mai ieftin
Link spre comentariu

transformatorul trebuie sa fie de 5A si 12v? :jytuiyu :speriat :dans: :bataie :smt103:

Pentru schema atasata iti trebuie transformator cu 2 infasurari in secundar (2x12V nu 12v) a cate 3 sau 5 A, sau un transformator cu un secundar de 24V de 3 sau 5 A
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări