Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Receptor IR cu abilitatea de a invata un cod

glide

Postări Recomandate

am gasit pe net asa ceva doar ca e de cumparat si nu ofera detalii constructive

http://www.tauntek.com/tinyir2-learning ... ceiver.htm

deci am nevoie de un receptor IR care poate invata codul unei taste de pe telecomanda de la tv......la apasarea tastei sa cupleze sau sa decupleze un releu (eventual un tirac avand in vede ca e vb de un consumator mic ~1A, un bec economic de 20W)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• glide

3

• francezu

3

• bogdan_

1

Top autori în acest subiect

multumesc :d e fix ce aveam nevoie acum sa vad cu hex-ul ala ce-i ca nu am mai gasit pana acum hex-urile in formatul asta de obicei e un fisier care se salveaza........si sa vad cum adaptez un moc3041 si un bt137 in loc de releu, asa o sa aiba o viata mai lunga plus ca-i mai compact circuituleste ok schema de mai jos in locul releului? cred ca am 5V la iesirea acelui PIC12F629* daca inlocuiesc acel TIC226D cu un BT137 mai folosesc R4 si C1? daca da ce valori aleg pt ele? vad ca e si o bobina in lista cu piese dar eu nu vad in schema* este ok hex-ul trecut asa? are idee cineva cum setez fusebiti?* am adaugat si o schema cu MOC3041 si BT137 adaptata dupa alta gasita pe net....nu am idee daca R* va fi tot 180R ca in cealalta schema dar avand in vedere ca e tot un MOC cred ca-i la fel......si nu stiu daca R2 va fi de 1W si C1 de 100n/600V

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări